G4Media.ro

STS, rol sporit în situațiile de urgență

STS, rol sporit în situațiile de urgență

Guvernul discută în ședința de astăzi un proiect de ordonanță de urgență care va da atribuții sporite Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) în privința gestionării situațiilor de urgență.

Ministrul Transporturilor și Comunicațiilor, Lucian Bode, a anunțat în debutul ședinței de guvern includerea pe ordinea de zi a proiectului de OUG privind desemnarea STS ca integrator de servicii de comunicații critice destinate autorităților publice cu atribuții în managementul situațiilor de urgență.

În curs de actualizare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Oare la STS sunt ceva specialisti sau doar intermediatori intre ce le cer guvernantii si firmele private, ca si in cazul „Declaratie pe proprie raspundere” pe care au pasat-o unei firme de IT si uneia de consiliere juridica? Daca ei nici macar un formular de o pagina nu au fost in stare sa scrie, oare pot face si gestiona ceva mai complex?

    https://formular.sts.ro/

    Uitati-va in partea de jos a paginii cu formularul! Sau poate ca https://www.binovate.com/ si https://www.rtpr.ro/ fac parte din Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) si nu am aflat eu?

    Doamna/Domnule REDACTIA, puteti face o ancheta?

  2. Nu s-a mai terminat sedinta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.