G4Media.ro

„Străzi deschise”, în cartierul Aviaţiei / Calea Victoriei şi Şoseaua Kiseleff nu…

Sursa foto: Facebook / Nicusor Dan

„Străzi deschise”, în cartierul Aviaţiei / Calea Victoriei şi Şoseaua Kiseleff nu devin pietonale în acest weekend

Programul „Străzi deschise” se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână pe Strada General Ştefan Burileanu din Sectorul 1, a anunţat vineri ARCUB., relatează Agerpres.

Este vorba despre un nou traseu pietonal care va include activităţi sportive şi educative, momente de circ, concerte de muzică populară, zone de joacă şi mişcare, momente artistice de muzică şi dans, dar şi spectacole susţinute de Teatrul de Animaţie Ţăndărică şi de Teatrul Masca.

În vederea desfăşurării evenimentului, traficul rutier va fi restricţionat pe Strada General Ştefan Burileanu, între Strada Nicolae Caranfil şi Strada Av. Alexandru Şerbănescu, începând de vineri, ora 23,00, şi va fi reluat luni, începând cu ora 04,00.

„Străzi deschise” continuă până pe 16 octombrie. Începând din aprilie, programul propune locuitorilor o „(re)împrietenire” cu oraşul în care trăiesc prin intermediul unor weekenduri pietonale în mai multe zone centrale şi din sectoare. Zonele care devin pietonale variază de la weekend la weekend, proiectul urmărind să ofere posibilitatea cât mai multor locuitori ai Capitalei „să se bucure de insule de relaxare temporare în spaţiul public altminteri aglomerat al oraşului”, a transmis ARCUB.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nu mai ziceți „Străzi deschise”. Sunt „Străzi Închise” asta pentru că trotuarele sunt pentru pietoni și străzile pentru mașini. Am înțeles că Plicușor o să reducă dai impozitul pe mașini pentru că nu ne permite sa folosim rețeaua stradală! USR = COMUNISM