G4Media.ro

Strada către nicăieri din Piatra Neamț. Primar: „Am asfaltat de câți bani…

Sursa foto: Ziarpiatraneamt.ro

Strada către nicăieri din Piatra Neamț. Primar: „Am asfaltat de câți bani am avut”

Primăria din Piatra Neamț a asfaltat o stradă care se termină în câmp. Lucrarea a costat 90.000 de euro, iar edilul susține că a făcut tot ce a putut de banii respectivi. „Suntem într-o primă etapă în acest an, în care am asfaltat de câți bani am avut. E un proiect mai amplu”, a declarat Dragoș Chitic la Digi 24.

Lucrarea pare desprinsă dintr-un film de comedie. Strada se termină în câmp cu o trecere de pietoni și un semn STOP și este trasată și pregătită pentru preluarea traficului. Lucrarea a fost finalizată anul acesta, însă primarul dă garanții că va fi continuată cu o altă lucrare, scrie Digi24.ro.

„E un cartier în dezvoltare. Planul Primăriei este de a asfalta toate străzile din Piatra Neamț. Acolo este un proiect mai amplu de a asfalta toate străzile din acel cartier și se realizează în etape. Suntem într-o primă etapă în acest an, în care am asfaltat de câți bani am avut. E un proiect mai amplu, care urmează să fie continuat anii următori. Constructorul va pune în practică exact proiectul care l-a primit. Deci strada nu se termina acolo. Va fi continuată anul viitor, pe bugetul anului viitor și cu resursele lor din cartier. E un cartier de case acolo. Sunt numeroase autorizații de construcții. Cartierul s-a dezvoltat în ultimii ani”, a declarat Dragoș Chitic, primarul din Piatra Neamț.

Sursa foto: Ziaruldeneamt.ro

Sursa foto: Ziarpiatraneamt.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

16 comentarii

 1. Interesant nu e că se termina în camp, interesant e că la o valoare de 90.000 de euro se încadrează în limitele necesare pentru atribuirea directă a lucrării. Că sa vezi ce coincidență

 2. 1) A facut strada inainte sa construiasca aia macar fundatiile caselor. Si daca respectivii prolrietari nu mai construiesc, cum scoate dup’aia carul dinaintea boilor fara sa-si ia copite in dos?!

  2) Daca la anu’ nu mai continua nimic dar domnu’ primare se realege cu majoritate de voturi … mai comentam ceva?!

  3) Vezi comentariu Alex.

  Natie de ciobanasi vigurosi …

 3. A cui o fi casa prin fata careia trece acum drumul asfaltat?

 4. Poză din Inception..wtf

 5. Concureaza la Guiness Book al prostiei. Mult oameni destepti pe acolo.

 6. Desi sunt multe autorizatii de construire se pare ca masinile mari ( alea cu materiale de constructii) au „interzis” pe strada aia! Bravo, don primar, te-ai gandit la toate!

 7. Vedeți a cui e vila și aveți rezolvarea enigmei!?

 8. Fara apa si fara curent e un pic cam greu sa construiesti case. Dar la noi prima data se torna asfalt. apoi se va sparge pe bucati: pentru apa, pentru canalizare, pentru ape pluviale, pentru gaz, pentru electricitate smd. Si dupa aceea nu se mai asfalteaza, ca nu mai sunt bani…. Tara lui Dorel.

 9. Habar n-aveti!!

  Este cu simbolistica, chestii de-astea; Cimitir , capata de drum etc. 🙂 Nu stiti voi.

 10. Este omul lui Pinalti, in colaborare perfecta cu seful CJ, Arsene… Banii merg la amandoi. Doar Orasul e pe moarte, economic vorbind

 11. Dacă mai era o vilă, o casă la vreo personalutate …mai ales politică mai erau încă ceva euroi să mai asfalteze așa au mai rămas numa la ceva buzunare goale ..sac…Luați toate lucrările de acest gen din județ și vă ve-ți minuna ce de bănet sa furat cel putin 40 la sută din investiții merg in locuri obscure.

 12. Mai degrabă făceai o stradă într un cartier deja populat de exemplu 1Mai -Speranta că e varza drumul . Hoților….

 13. Soseaua 1 Mai – Speranta – Izvoare este sparta de 1000 de gropi. Daca nu o asfaltati de la zero, vom cere capul lui Motoc.

 14. Daca este plătitor de impozite și taxe ce nu ar avea si strada asfaltată?

 15. In Chiatra Neamt se fura orice, vezi tichetele de parcare fara serie fara numar