G4Media.ro

Stimulent financiar de 2.000 de lei pentru nou-născuţi, acordat de Primăria Ploieşti

Sursa foto: Pixabay

Stimulent financiar de 2.000 de lei pentru nou-născuţi, acordat de Primăria Ploieşti

Primăria Ploieşti acordă, începând din această lună, un stimulent financiar în valoare de 2.000 de lei pentru nou-născuţi, informează, vineri, municipalitatea, relatează Agerpres.

Un proiect întocmit în acest sens a fost aprobat recent de Consiliul Local.

Iniţiativa a fost prezentată de PNL Ploieşti, însă ulterior toţi consilierii locali au fost trecuţi ca iniţiatori la acest proiect.

Stimulentul se acordă o singură dată fiecărei familii/ familii monoparentale/ părinte pentru naşterile survenite după intrarea în vigoare a acestei hotărâri, pe bază de cerere însoţită de documente doveditoare. În cazul naşterilor gemelare, de tripleţi sau multipleţi, stimulentul se va acorda pentru fiecare copil.

Termenul de depunere a solicitării este de două luni de la data naşterii copilului, iar o altă condiţie este ca cel puţin un părinte să aibă domiciliul stabilit în Ploieşti, cu cel puţin 6 luni înainte de data naşterii copilului.

Ajutorul financiar nu se acordă celor care au stabilită reşedinţa pe raza municipiului Ploieşti şi nici acelor părinţi care înregistrează datorii faţă de bugetul local. Verificarea datoriilor faţă de bugetul local se va efectua de către Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti, în colaborare cu Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Impulsionarea natalitatii intro localitate mizerabila efectiv . Sa decizi sa traiesti in Ploiesti este o dovada de inconstienta . Sa aduci pe lume copii in Ploiesti – iresponsabilitate .

  2. @popescu bine ca te-a fatat ma _-tha pe tine in Dubai

    • Intimplarea face ca mama mea sa ma fi nascut in Ploiesti . Dar dupa un timp extrem de scurt am parasit localitatea amindoi .
      In alta ordine de idei ; sinteti una din cele 130.000 de persoane incuiate in sistemul public de incalzire centrala al Ploiestiului ?! Cum va simtiti in acest sistem al tilhariei , minciunii si furatului caciulii ? Dar cu faptul ca respirati benzen ( de exemplu ) ? A! Cit pe ce sa uit ca locuitorii Ploiestiului vor fi gratulati de guvernanti cu citiva ani de iesire mai devreme la pensie pentru ca au suportat infectiile alea de rafinarii …. Ani in minus la pensionare platiti de toti cetatenii tarii din taxe si impozite luate cu japca legala de tilharii de la guvernare . Somn usor Ploiesti !