G4Media.ro

Statul Islamic le-a cerut adepților să atace occidentalii, conductele petroliere și infrastructura…

Statul Islamic le-a cerut adepților să atace occidentalii, conductele petroliere și infrastructura economică din Arabia Saudită

Un purtător de cuvânt al Statului Islamic (SI) le-a cerut adepţilor grupării jihadiste să atace occidentali, conducte petroliere şi infrastructură economică în Arabia Saudită, transmite Reuters.

‘Ţintele sunt numeroase … Începeţi prin a lovi şi distruge conducte de petrol, fabrici şi instalaţii care sunt surse (de venit) ale guvernului tiran’, a afirmat purtătorul de cuvânt Abu Hamza al-Muhajir, într-un discurs înregistrat pe canalul de Telegram al grupării jihadiste.

Purtătorul de cuvânt a spus că regatul saudit a sprijinit normalizarea relaţiilor cu Israel deschizându-şi spaţiul aerian pentru zboruri israeliene către state vecine din Golf.

Ameninţările intervin într-un moment în care Bahreinul s-a alăturat Emiratelor Arabe Unite în ce priveşte normalizarea relaţiilor cu Israel.

Arabia Saudită, cel mai mare exportator de petrol şi pe teritoriul căreia se află locurile sfinte ale islamului, a subliniat necesitatea intensificării eforturilor spre a se ajunge la un acord de pace durabil şi sustenabil între palestinieni şi israelieni.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Solutia e asa simpla, inchis granite, expulzat orice infractor sau individ nascut sau parvenit pe teritorii europene care este aservit cultului islamic, care venereaza un personaj inexistent si total nefolositor, chiar criminal ar zice unii. Oricine nu este adept si ideologizat in „europenism”, jetuit automat. Suspiciuni de terorism? Jet direct in tara de origine a ta sau a parintilor. Solutiile si cauzele regresului cultural sunt simple si cauzele le stie oricine, modul de abordare e mai complicat.

 2. Ceea ce se numea umor negru, 2013 era insa acel al naibii de nestiut virtual negru. Prezent in doua sloturi, adica doua vaduve negre, de la MGID, abia in anul 2020…..anyway

  Poporul palestinian are doua caracteristici esentiale:
  -popor aspirational: Tabor
  -cloneaza comportamentul faptic, analogic si digital.

 3. arabia saudita a finantat scolile islamice wahabite din lumea intreaga , acum gusta propria creatie !

 4. Inca o dovada ca „Islam means peace’ 🙂

 5. Intre timp, dar numai de la nivelul de diplomat, divergentele relegioase, gen etc au incetat. Luptele intre spalatii pe creier continua, guvernantii suna dupa diplomele in d’ale genisticii.

 6. În diversiuni și distrugeri, statul islamic nu e mai terorișt decât statul roman.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.