G4Media.ro

Statele Unite avertizează pentru prima oară în privinţa pericolului rasismului sistemic, în…

sursa foto: Departamentul de Stat

Statele Unite avertizează pentru prima oară în privinţa pericolului rasismului sistemic, în raportul privind traficul cu fiinţe umane

Un raport anual al Departamentului de Stat, publicat joi, afirmă că politicile discriminatorii perpetuează traficul cu fiinţe umane, făcând pentru prima oară o legătură între cele două probleme, transmite Reuters, citată de News.ro.

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a afirmat în raportul privind traficul de persoane că rasismul sistemic creează inechităţi, care la rândul lor subminează lupta Washingtonului cu traficul de persoane.

Un oficial al Departamentului de Stat a declarat că este prima dată când raportul stabileşte o legătură cu rasismul sistemic.

Statele Unite îşi reexaminează tratamentul faţă de afroamericani, de la protestele la nivel naţional provocate anul trecut de moartea lui George Floyd, un bărbat negru, de către un ofiţer de poliţie alb.

Autorităţile americane au avertizat asupra ameninţărilor crescute ale grupurilor supremaţiei albe.

„În timp ce eforturile SUA de combatere a traficului de persoane au crescut în magnitudine şi sofisticare de-a lungul anilor, Statele Unite încă se luptă cu modul de abordare a efectelor disparate ale traficului de persoane asupra comunităţilor minorităţilor rasiale”, se spune în raport.

Acesta a citat efectul pandemiei de Covid-19 asupra traficului de persoane, deoarece traficanţii au valorificat pandemia şi guvernele au deviat resurse pentru a combate criza sănătăţii.

Raportul a analizat ţările şi teritoriile şi le-a clasat în patru categorii, retrogradând ţări precum Etiopia, dar revizuind în sens pozitiv poziţia altora.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. Chestia asta e CEL PUTIN DERANJANTA .
  Don Biden & company ,sa-si rezolve PROBLEMELE .
  A fost catalogata ca cea mai corupta si incompetenta administratie a SUA de pana acum.
  A-ti uitat?
  DOCUMENT Ce afaceri voia să facă fiul lui Joe Biden în România: parteneriat cu Puiu Popoviciu și o companie chineză pentru a deveni cel mai mare dezvoltator imobiliar din sud-estul Europei. Voia să cumpere sau să construiască un aeroport în București sursa G4

  • A fost catalogata de cine ma, de parliti ca tine, sau de presa extremista de dreapta? Sarantocule.

  • „tartanule ” De ce te bagi in seama ? Sau esti si tu „left progressive” – marxist – socialist ? Biden este o marioneta a lui Obama si haita de banditi de culoare sau fara ! Este un jaf greu de imaginat in USA sub Biden & …. ! Inflatia creste vertiginos, se iau masuri care in mod cert duc la slabirea USA si a economiei americane ! Toti pungasii – care se recomanda marxisti – socialisti – puternic de stanga dau iama in banii tarii ! Programe de TRILIOANE de dolari cu directii si tinte iluzorii : Refacerea INFRASTRUCTURII de fapt aloca sume uriase unor obiective care n-au nici in clin nici in maneca cu drumurile, podurile, caile ferate – ci sprijina urmasii fostilor sclavi de acum vreo 160 de ani – care INCA sufera depe urma …. sclaviei !! La a SASEA GENERATIE ! De fapt este un program de DEVALIZARE A STATULUI Asa ca „ciocu’ mic” tartanica ! Sau te plateste „alde putinica-cracanatu” ?

 2. DOCUMENT Ce afaceri voia să facă fiul lui Joe Biden în România: parteneriat cu Puiu Popoviciu și o companie chineză pentru a deveni cel mai mare dezvoltator imobiliar din sud-estul Europei. Voia să cumpere sau să construiască un aeroport în București sursa G4

 3. Celulele institutionale anormale s-au malignizat si au invadat Romania.