G4Media.ro

Starea de alertă. Se poate ieși din localitate și pentru aprovizionarea cu…

Starea de alertă. Se poate ieși din localitate și pentru aprovizionarea cu bunuri de strictă necesitate. Declarația pe proprie răspundere a fost actualizată (document)

Un nou motiv pentru care se poate ieși din localitate în perioada stării de alertă a fost inclus în declarația pe proprie răspundere, respectiv aprovizionarea cu bunuri de strictă necesitate.

Grupul de comunicare strategică a anunțat că declarația a fost actualizată, la secțiunea „motive justificate”, cu exemplul „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice”

Noul model al declarației poate fi descărcat de aici

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. La Cluj, acolo ma calatoresc pt bunuri de stricta necesitate ! 🙂

 2. Minune!!! Au gandit ei cu capsorul lor asta, s-au gandit ei ca oamenii si animalele mai trebuie sa si manance sau au fost trasi de urechi de oameni? La miezul noptii, probabil vine si versiunea a II-a a legii Starii de Alerta, ca au uitat sa ne spuna ca trebuie sa avem si mănusi!

 3. aceasa declaratie obligatorie atata timp cat nu merg intro zona carantinata sau nu ies din acea zona este o neconstitutionala o prosteala . precum si grupul in aer liber de 3 ,sau in masina proprie doar cu familia pana la ce grad ,sau doar cei din casa ,dac merg cu parintii ce nu staucu mine la un spital nu pot dar sa merg cu el cu trenul pot..???!! sa merg in microbuz sau autocar unde aerul conditionat este o sursa de raspindire a virusului,cu inca 7-14 persoane necnoscute pot dar in masina mea cu 2-4 prieteni nu pot ,chiar cu masti si fara ,aer conditionat …!!! masca poate fi o recomandare nu obligatie ,pai asa maine spune sa ne punei coifuri pt grindina !!!

 4. Deci, nu mai are niciun sens declarația!!!!

 5. OUG e clar împotriva constituției, drepturile și libertățile se pot restringe doar prin lege. Orban a sărit calul și îl paste pușcăria.

 6. Vorbim,cu atat patos,despre restrangerea drepturilor si libertatilor,de parca ar mai exista de azi inainte vreo categorie profesionala investita cu exercitiul autoritatii de stat ,care sa mai fie interesata si stimulata in vreun fel sa ne mai intrebe ceva in legatura cu scopul deplasarilor .
  Ne inselam . Nu ne va mai controla nimeni aceste declaratii . Nu pentru ca nu ar mai fi necesar sau legal,ci pentru ca o sa ne neglijeze.Asta ne-am dorit,asta ni se ofera.

 7. P.S.
  Sintagma ” sunteti platiti din banii nostri ” devine un fel de urare adresata cu generozitate!:))))))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.