G4Media.ro

Spitalul de Pediatrie din Sibiu cere un post de medic nutriționist. Numărul…

Foto: Pexels.com

Spitalul de Pediatrie din Sibiu cere un post de medic nutriționist. Numărul mare de copii cu diabet necesită accesarea unui program național

Reprezentanții Spitalului de Pediatrie din Sibiu cer consilierilor locali aprobarea modificării statului de funcţii şi a organigramei pentru crearea unui post de medic nutriționist. Unul dintre motive este acela că spitalul beneficiază de un cabinet de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice care funcționează cu un medic cu contract de prestări servicii. Un alt motiv este accesarea Programului Naţional de Diabet Zaharat, ca urmare a numărului mare de copii care suferă de această boală, scrie turnulsfatului.ro.

În Ședința de Consiliu Local care va avea loc joi, 26 mai, aleșii Sibiului vor avea spre aprobare un nou statut de funcţii şi o nouă organigramă pentru Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu. Proiectul de Hotărâre propune înființarea unui post pe care să fie angajat un medic specialist cu contract individual de muncă în specialitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice în Ambulatoriu integrat.

Citește integral pe turnulsfatului.ro.

Sursa foto: Pexels

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. E cumplit sa vezi copilași bolnavi, frustrați de mâncare, de o alimentație sănătoasă, adecvata