G4Media.ro

Spargere la un sediu al Poliției Galați / De la centrul de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Spargere la un sediu al Poliției Galați / De la centrul de plata taxelor pentru pașapoarte hoții au furat 20.000 de lei

Centrul de copiat acte și plata taxelor pentru pașapoarte, permise și alte documente eliberate de autorități a fost prădat de hoți, în weekend, relatează Europa FM. Furtul s-a produs în condițiile în care Curtea Poliției este monitorizată video.

Un lucrător al centrului de copiat acte, care își desfășoară activitatea în curtea Poliției din Galați, a descoperit spargerea luni dimineață, când a venit la serviciu și a sunat la 112.

Criminaliștii au ridicat amprente de la locul spargerii și alte probe care ar putea conduce la identificarea hoților, inclusiv imagini surprinse de camerele video din curtea Poliției.

Potrivit unor surse, infractorii au tăiat cablul de alimentare cu energie electrică al centrului de copiat acte și plăți de taxe și au furat circa 20.000 de lei din automatul unde se plătesc taxele pentru pașapoarte, permise de conducere ori certificate de înmatriculare.

Centrul prădat de hoți nu aparține Poliției, fiind proprietate privată, dar își desfășoară activitatea în aceeași curte cu Secția 5, Poliția Rutieră și serviciile de Evidența Populației, Pașapoarte, Permise și Înmatriculări Auto.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și îi caută pe hoți.

Nu este prima dată când Poliția din Galați se dovedește vulnerabilă.

În ultimii ani, trei infractori au evadat chiar din sediul Inspectoratului Județean de Poliție și al unei secții municipale, iar o autospecială MAI a Poliției din Tecuci a fost furată de un infractor abia eliberat din arest, chiar de sub nasul polițiștilor.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

 1. Sa cheme Politia !

  • L-AU CULCAT PE bode PE BANCHETA DIN SPATE, PLUTONUL DE SECRETARI DE STAT I-AU CANTAT DORMI LINISTIT „doctoratu”- I LA SECRET.

 2. Bravo, dacă ii găsiți dați-le o decorație, cum ii place lui Haos Ciolanis.
  Iar dacă nu, polițiștii dați afară toți.

 3. Erau polițiști sub acoperire, se știe :))
  Brigada „Farse cu final penal”.

 4. Staţi liniştiţi, băieţi! Le mai dăm două pomeni la Pensii Speciale şi mai bagă CCR o prescripţie şi sunteţi liberi! Vă facem carnete de membri şi vă învăţăm noi meserie! Banii frumoşi îi veţi face după ce vă angajăm la stat! Aduceţi-vă şi rudele, că avem locuri!

 5. Nu-i adevarat! Asta e tare de tot!