G4Media.ro

Spania trimite în România luna viitoare cel puțin 130 de militari și…

Sursa foto: Twitter / Ministerio Defensa

Spania trimite în România luna viitoare cel puțin 130 de militari și opt aeronave de tip F-18

Spania va trimite în România, luna viitoare, cel puțin 130 de militari și opt aeronave de luptă de tip F-18 pentru a consolida flancul estic al NATO, au declarat miercuri, pentru jurnaliști, premierul Pedro Sánchez și omologul său, Nicolae Ciucă, potrivit Rador.

Anunțul a venit la finalul primei ședinșe comune de guvern din istorie, eveniment desfășurat în localitatea Castellon de la Plana.

Spania este unul dintre aliații NATO care au trimis constant în România tehnică militară pentru a asigura securitatea regiunii în fața amenințării ruse.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

 1. Decât să vină toți mercenarii ăștia, nu mai bine i-am reactiva noi pe cei 1900 de generali? Cu ei am putea porni și la război, zic eu. Le-am da sub comandă sutele de mii de militaurizați, ăia cu pensii speciale.

  • @Popa Șapcă
   😄😄😄
   Asta a fost foarte bună.
   Mi-a plăcut.

  • Nu sunt mercenari,sunt militari reprezentativi ai țărilor ce întăresc granița U.E.in fata atacurilor furibunde rusești care în loc să asigure un nivel de trai cetățenilor ruși că în Occident încearcă să distrugă bunăstarea vieții europenilor!