G4Media.ro

SONDAJ INSCOP Încrederea românilor în Rusia s-a prăbușit de la 18% până…

Sursa foto: Kremlin.ru

SONDAJ INSCOP Încrederea românilor în Rusia s-a prăbușit de la 18% până la 7,5% după invadarea Ucrainei / Cea mai mare încredere o au votanții AUR și populația tânără, mai expusă la propaganda rusă

Încrederea românilor în Rusia s-a prăbușit de la 18% până la 7,5% după invadarea Ucrainei, reiese dintr-un sondaj INSCOP realizat în luna aprilie.

Rezultatele la întrebarea „Câtă încredere aveți în Rusia?”, publicate pe Facebook de către directorul INSCOP, Remus Ștefureac, mai indică faptul că cea mai multă încredere în Moscova o au votanții AUR (14%), dar și populația tânără (18-29 de ani – 12%), fiind mai expusă la propaganda rusă pe rețelele de socializare.

„Insa, chiar si in randul acestor categorii, comparativ cu anul trecut, se observa o prabusire masiva a increderii in Rusia. De exemplu, inainte de razboiul declansat de Rusia in Ucraina, peste 20% dintre votantii AUR aveau incredere multa si foarte multa in Rusia (dupa razboi au ramas aproximativ 14%) si peste 30% dintre tinerii de 18-29 de ani aveau de asemenea incredere mare si foarte mare in Rusia (dupa razboi au ramas aproximativ 12%)”, a explicat Ștefureac pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Remus Ioan Stefureac

Datele sunt extrase din mai multe sondaje de opinie realizate de INSCOP Research (cele 4 editii ale sondajului ”Neîncrederea publică: Vest vs. Est, ascensiunea curentului naționalist în era dezinformării și fenomenului știrilor false” realizat la comanda German Marshal Fund & Strategic Thinking Group, respectiv INSCOP Monitor), mai precizează directorul INSCOP.

Sursa foto: Kremlin.ru

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Romanii ARE incredere on CIUCA, umflatul pensionar special plagiator de renume mondeal

  Rusia e naspa, Rusia e rea, Rusia ne-a luat tezaurul (pe care noi i l;-am dat)
  am inteles, sa moara rusia szi tot neamul lor. got it. si SUA e cea mai buna si o iubiiiiiim

  • Sa ai incredere in rusia se poate explica intr-un singur mod, un IQ sub 50.

  • Ce se agita postacul au.ro.lac rusesc! 😂👍 Fugi in Rusia, dacă Europa nu îți place, fugi și fa propaganda acolo din gulag!

  • Chiar ți se pare normal ce fac rușii in Ucraina?Tezaurul a fost încredințat pentru păstrare pe perioadaWW1, apoi restituit, nu a fost donat Rusiei pentru vecie.Spune sincer dacă ai fi obligat să alegi să locuiești în America sau Rusia, ce ai alege?Nimeni nu alege să locuiască în Rusia, nici cei mai vajnici rusofili.

  • Mamăăă ce de mai scheunat bolșevic. Michail, dacă-ți dă cineva să-i ții geanta până se leagă la șiret înseamnă că ți-a dat-o de tot? Asta le faci tu prietenilor tai? Prietenilor tai chinezi, nord coreeni si cubanezi….

 2. Tanara needucata , ati vrut sa spuneti.

 3. sigur au spus a sunt de la aur ..sigur 🤔😂

 4. hUDMR de ce nu apare în sondaj?

 5. Până acum pensionarii erau „expuși la propaganda rusă”, acum sunt tinerii 😀 😀 😀
  Nu știți cum să o mai suciți

  • Degeaba va agitați…. ROMÂNIA ESTE ÎNTR-UN PROCENT COVÂRȘITOR SPRE DISPERAREA VPASTRA, PRO USA, PRO NATO ȘI PRO EUROPA!

   MARȘ!

  • Pensionarii de acum nu sunt aceiasi cu cei de acum 20-30 de ani care il votau pe ilici de frica sa nu le ia capitalistii pensia.
   Cu exceptia celor speciali pensionarii actuali sunt – majoritatea – persoane care au prins tranzitia la varsta de 30-40 de ani. Nu sunt toti niste distrusi rupti de realitate si care voteaza cu AUR fiindca nu-i duce mintea la ceva mai complicat.

  • Eu nu sunt încă pensionară , dar tu ești sigur cam prost. Pensionarii de azi au avut părinți care le-au povestit ce-au făcut rușii când au trecut pe aici. Au furat și au violat. În plus comuniștii români nu ne-au tocat la cap cu propaganda sovietică pentru că nici ei nu-i prea iubeau. Măcar de asta ne-au scutit.

 6. era prabusita de mult. acum e in moarte clinica .

 7. Te-ai activat?! Au nevoie fratii tai de propaganda ta?! Hai, la munca!!!

 8. Nu știu cine a avut vreodată încredere in Rusia…o țara care ne-a arătat doar superioritate. Iar despre partea opusa Rusiei…cred ca după 32 ani vedem nivelul la care a juns țara noastră și cu datorii de peste 150 mld euro!

 9. Totusi Inca multi ex redusi