G4Media.ro

SONDAJ Elveţienii au sprijinit la referendum legea ce a instituit paşaportul sanitar…

SONDAJ Elveţienii au sprijinit la referendum legea ce a instituit paşaportul sanitar COVID-19

Elveţienii au pus „da” legii privind combaterea COVID-19 ce a permis instituirea paşaportului sanitar, potrivit primelor estimări publicate duminică de institutul sondage gfs.bern, informează AFP, citată de Agerpres.

Opozanţii faţă de paşaportul sanitar, care au lansat referendumul, au pierdut prin urmare scrutinul.

Sondajele realizate înainte de referendum au dat tabăra favorabilă acestei legi ca fiind majoritară. Doar partidul de dreapta populist UDC, prima formaţiune politică a ţării, i-a îndemnat pe elveţieni să voteze împotriva legii.

Acest referendum a avut loc în contextul apariţiei noii variante Omicron a coronavirusului, depistată în Africa de Sud şi declarată „îngrijorătoare” de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi a impus stare de alertă în toată lumea.

Sursa foto: Facebook / European Commission

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

  1. Nație de sclaveți cu o țară de rahahat, nu ca dacii liberi și prosperi. Trebe injectat puțin șoșocism mioritic pe acolo,că prea își fac de cap.

  2. In Elveția e democratie, nu crima organizata precum în statele UE.

    • Normal că UE e de vină și aici 🙂 Mie nu mi se scoală de vreo 2 luni, eu zic că UE e de vină.

  3. Foarte bine. Treptat, treptat va veni și la noi. Și într-un final și la postacii ruși, unde or fi ei, în Frunze, în Vladivostok, doar americanii știu asta. Sper să nu reziste până atunci.

  4. O tarã atât de civilizatã si de bogatã .. si atâââât de diferitã de Românistanul balcanic .. https://www.cnn.com/2021/09/26/europe/switzerland-same-sex-marriage-referendum-intl/index.html

  5. Aoleu, sosoaca zbiară puțin la ăștia, au luat-o razna, auzi tu la ei, sprijină știința în detrimentul conspirațiilor cu reptilieni! Inadmisibil!

  6. Sondajul ăla spune că pentru certificate au votat 62%, cu alte cuvinte 38% au fost contra, mai mult de 1 din 3 elvețieni.
    Sau altfel spus, aproximativ cei vaccinați (rata de vaccinare la ei e de 65.7%) au votat să își păstreze privilegiile iar cei care nu s-au vaccinat până acum, par hotărâți să nu o facă nici în continuare.