G4Media.ro

Sindicatul Europol, despre noile măsuri luate de Coaliţie: Nu au existat consultări…

Sindicatul Europol, despre noile măsuri luate de Coaliţie: Nu au existat consultări cu organizaţiile sindicale, nu avem studiu de impact al inflaţiei asupra puterii de cumpărare/ Cât mai rezistăm la aceste mizerii?

Sindicatul Europol critică, luni seară, modul în care Guvernul a comunicat măsurile propuse de la 1 iulie, dar şi faptul că acestea nu au fost discutate cu organizaţiile sindicale, conform News.ro.

”Guvernul alege să comunice pe Facebook măsurile economice şi sociale. Nu au existat consultări cu organizaţiile sindicale, nu avem studiu de impact al inflaţiei asupra puterii de cumpărare, dar ni se spune că se va acorda un sfert din cele două tranşe restante din Legea salarizării”, au scris, luni seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Potrivit acestora, deşi vor primi 150 de lei din restanţe, poliţiştii vor pierde norma de echipament.

”Odată cu acordarea acestei restanţe de 150 lei de către Guvern, ministrul de interne, adormitul Lucian Bode, ne taie norma de echipament în cuantum de aproximativ 250 lei, dar nici uniforma nouă nu o vom primi. Cât mai rezistăm la aceste mizerii?”, au mai transmis sindicaliştii.

Coaliţia de guvernare a decis, luni, lansarea unui nou pachet de măsuri sociale şi economice de ”Sprijin pentru România”, în valoare de 1,1 miliarde euro. Între măsurile agreate se numără amânarea ratelor la bănci pentru o perioadă de 9 luni.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Nu sunt guvernanți sunt niște farsori și plagiatori! La fel și guvernarea.

 2. Vă plângeți, dar nu votați USR ca să se rezolve problemele, ci tot PSDNL, pentru că nu sunteți întregi la cap.

 3. te apuca raul cind auzi ca tot imbuibatii astia inutili striga de foame.

 4. „Măsurile” luate de Ciucă și Ciolacu (cei doi comici vestiți ai politicii românești) sunt frecții la picior de lemn.
  În loc să reducă hoția prin confiscarea averilor ilicite, în loc să reducă aparatul administrativ care „toacă” jumătate din buget, în loc să colecteze banii celor condamnați definitiv (ex. Udrea, Varanu), ei dau pomeni electorale care se „topesc” imediat în inflație!

 5. Săracii de ei, ce viață duc… salariu, sporuri peste sporuri (sunt SINGURII angajați din România cu normă de hrană!) concedii în hotelurile MAI la prețuri de te miri ce și unde prostimea care le plătește salariul n-are ce căuta, pensioară babană la 45 ani, iar ăia care nu dorm prin birouri au deja burți duble… În schimb, le fug de sub nas toți infractorii, sar gardul când e poarta deschisă și omoară copii pe trecerea de pietoni. Sfidători, analfabeți și tembeli, acești bugetari de lux numiți pe nedrept polițiști. Ar trebui să le zică fix milițieni, altceva nu merită.

 6. pai unii rezista pana la PENSIA SPECIALA de la 40 de ani

 7. Rezistăm, rezistăm, că românul e călit în sărăcie!

 8. Când alergați după plăcuțele suedeze prin toată țara că vă dădea tătucu ordin nu aveați nici o problemă. Acu , opaa nu vă mai convine.

 9. nu vi se face mila ca JANDARMII nu mai primesc 250 RON /lunar pt ‘echipament’ gen..gaze lacrimogene?

  sa plangi nu alta

 10. Romanica se duce n bot … cu cât vrei sa repari ceva descoperi alte găuri e putred totul…iar actuala coaliție…vai mama ei și vai de noi….Dzeu sa ne ajute daca mai prezentam interes pt. El…