G4Media.ro

Simona Halep susține că experții și-au schimbat decizia după ce au aflat…

sursa foto: Inquam Photos/ Cristi Vescan

Simona Halep susține că experții și-au schimbat decizia după ce au aflat identitatea ei: După ce grupul de experți a aflat identitatea mea, doi din trei și-au schimbat brusc opinia în favoarea acuzațiilor

Simona Halep a declarat, în prima reacție pe care a avut-o marți seară, pe Instagram, după sentința de 4 ani de suspendare în urma acuzațiilor de dopaj intenționat, că experții și-au schimbat decizia după ce au aflat identitatea ei. 

”După ce grupul de experți a aflat identitatea mea, doi din trei și-au schimbat brusc opinia în favoarea acuzațiilor”, a spus fostul numărul 1 mondial care recent a ieșit din clasamentul WTA. Simona Halep nu a mai participat la competiții de un an, de când a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă sportivilor:

  • ”În ciuda acestor dovezi, ITIA (Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis) a adus o acuzație ABP (Programul de Pașaport Biologic, n.red.) numai după ce grupul de experți a aflat identitatea mea, ceea ce a făcut ca doi din trei experți să își schimbe brusc opinia în favoarea acuzațiilor ITIA. ITIA s-a bazat exclusiv pe opiniile acestor experți care au analizat doar parametrii mei sanguini – care s-au menținut timp de peste 10 ani în același interval. Acest grup de experți a ignorat faptul că nicio substanță interzisă nu a fost găsită vreodată în probele mele de sânge sau de urină, cu singura excepție a unui test pozitiv din 29 august pentru roxadustat, care era prezent la un nivel extrem de scăzut și care, dacă luăm în considerare testul meu negativ făcut cu trei zile înainte de testul pozitiv, ar fi putut fi cauzat doar de o expunere accidentală la roxadustat”.
simona halep reactie replica dopaj
sursa foto: Captură foto Instagram/ Simona Halep

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Da, aia 2 sunt spioni din madagascar, sunt impotriva lu’ halep, e conspiratie! De ce nu prinde cu ajutorul spionilor rai, si jucatori rusi? Ucrainieni? Americani? Cehi? Aia cehi vor să cistige ei totul, trebuie prinsi, să le punem redoxusustat in ciorba… sau in chiftele e mai bine? Si le dam bere cu steroizi… simona crede ca vorbește cu ciuca sau ciolacu si se trag de sireturi; cum să scap ba ciolacule? Nu interveniti si voi? Adeziuni ceva? Invitatii la tv?

  2. Delireaza Mai ieri nu era romanca ci machedoanca acum e persecutata ca e romanca?