G4Media.ro

Simion: Dacă vor fi şi alegeri locale pe 9 iunie, schimbăm strategia…

sursa foto: Info Sud-Est

Simion: Dacă vor fi şi alegeri locale pe 9 iunie, schimbăm strategia / Acceptăm candidaţi comuni din partea tuturor formaţiunilor, care să se lupte cu reprezentanţii PSD- PNL / Nu mă interesează trecutul politic, afilierea

Liderul AUR George Simion a declarat, marţi, că dacă vor fi şi alegeri locale pe 9 iunie, AUR îşi schimbă strategia şi acceptă candidaţi comuni din partea tuturor formaţiunilor, care să se lupte cu reprezentanţii PSD- PNL. El a mai spus că nu îl interesează trecutul politic, afilierea şi va face orice gest politic necesar, lăsând interesele partidului său mai prejos, pentru a se lupta cu ei, transmite News.ro.

”Vreau să vă anunţ că, având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schimbăm şi noi stragia. Dacă vor fi şi alegeri locale pe 9 iunie, în total dispreţ faţă de Constituţie (..) acceptăm candidaţi comuni din partea tuturor formaţiunilor, care să se lupte cu reprezentanţii PSD, PNL, indifferent cum s-ar chema”, a anunţat George Simion într-o conferinţă de presă la Parlament.

El a dat exemplu de la Iaşi, unde AUR îl va susţine pe medicul Tudor Ciuhodaru, fost europarlamentar PSD, pentru primăria Iaşi, sau la Suceava, unde vor avea candidat la Consiliul Judeţean.

Simion a mai spus că la Cluj, şi-a anunţat intenţia de a candida liberalul Sabin Sărmaş. ”Ne punem în spatele lui cu o listă de oameni vocali care au făcut opoziţie în aceşti 20 de ani de când e Boc şef la Cluj”, a arătat liderul AUR.

”Nu mă interesează trecutul politic, afilierea, nu mă interesează nimic altceva decât să spun stop acestei coaliţii contra naturii care doreşte să fie la putere încă 10 ani de acum înainte. Voi face orice gest politic necesar, lăsând interesele partidului meu mai prejos, pentru a ne lupta cu ei. Dacă asta îşi doreau să obţină din partea AUR şi din partea românilor, îi anunţ că tocmai au reuşit”, a mai spus Simion.

Candidatul AUR se va anunţa pe data de 16 iunie şi AUR va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale, a mai spus el.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. mai du-te ba dreaqu

  2. Adio psdnl!!

  3. haur , partidul antisistem cum se laudau , racoleaza la greu oameni din sistem!

  4. Schimbam strategia, plecam in Rusia.