G4Media.ro

Simion spune că e posibil să candideze la alegerile prezidențiale: „Oameni în…

Sursa foto: captura

Simion spune că e posibil să candideze la alegerile prezidențiale: „Oameni în care am încredere îmi dau sfaturi cât pot ei de bune. Vor să îmi anunţ candidatura la alegerile prezidenţiale. Am 37 de ani, o să vină vremea ”

Partidul extremist AUR şi-a lansat, duminică, la Târgovişte, candidaţii pentru alegerile europarlamentare şi locale, transmite Agerpres.  Liderul partidului, George Simion, le-a spus colegilor de partid că e posibil să candideze la alegerile prezidențiale:

„Prietenii mei, oameni suveranişti, oameni în care am încredere, îmi dau sfaturi, cât pot ei de bune. Şi mi-au dat un sfat în ultima săptămână, dar sfatul ăsta o să ducă la schimbarea conducerii partidului şi la schimbarea preşedintelui AUR. Vor să îmi anunţ candidatura la alegerile prezidenţiale. Am 37 de ani, o să vină vremea şi pentru anunţarea candidaturii AUR la prezidenţiale, după marea bătălie pe care o purtăm alături de domnitorii noştri şi de toţi eroii neamului românesc pe 9 iunie. Asta este decizia mea”, a transmis Simion, citat de Agerpres.

Liderul AUR a comentat decizia Guvernului Ciolacu de a comsa alegerile locale cu cele europarlamentare, apreciind că e vorba de „o lovitură de stat anticonstituţională în plină desfăşurare”. „O lovitură de stat anticonstituţională este în plină desfăşurare, calcă în picioare legile electorale, calcă în picioare Constituţia, faptul că primarii se aleg într-un tur, nu în două tururi, aşa cum propune AUR, aşa cum e normal, constituţional, firesc. Sunteţi voi prea mulţi aici, poporul român, poporul de aur şi sunteţi dornici să vă luptaţi în alegerile locale, dar, în condiţiile astea, normal ar fi fost nici să nu participăm la acest simulacru organizat pe 9 iunie, dacă ei ne iau toate şansele de câştig. Actualii primari şi preşedinţi de Consilii judeţene nu sunt altceva decât vechii boieri de odinioară. Ţepeş i-a tăiat. Şi noi ar mai trebui să mai ‘tăiem’ din ei, din 3.300 cât sunt în prezent, 1.141 de primari, cum este scris în programul de guvernare AUR”, a susţinut Simion, citat de Agerpres.

Pe scena de la ruinele Curţii Domneşti din Târgovişte au fost prezentaţi candidaţii AUR la europarlamentare, dar şi candidaţii la Consiliile judeţene şi Primăriile principalelor oraşe din ţară.

„Deschidem lista (pentru europarlamentare – n.r.) cu Cristian Terheş, cu Claudiu Târziu, cu Gheorghe Piperea, cu oameni care au făcut ceva, oameni care sunt apărători ai patriei române în 2024, oameni care vor lupta pentru ţara noastră. Partidul comasat este tot partidul unic, doar că fără Ceauşescu. L-au omorât pe Ceauşescu aici, la Târgovişte, că nu îi lăsa să fure. Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină, decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost’pământ”, a spus George Simion.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Când voi crește mare, vreau să fiu ca tine.

  2. 37 ani , crescut fara creier, sluga ruseasca

  3. 😂😂😂

  4. O să vină vremea să stai pe bară.

  5. „Pentru Romania”,”Pentru patrie” blah,blah….in realitate: „pentru ruble o vand si pe mama,dar poporul roman…”.