G4Media.ro

Siegfried Mureșan: Liderii grupurilor PPE, Socialiști și Renew vor solicita o dezbatere…

Sursa foto: © European Union 2021 - Source : EP/ Frederic MARVAUX

Siegfried Mureșan: Liderii grupurilor PPE, Socialiști și Renew vor solicita o dezbatere în Parlamentul European privind tratamentul incorect în cadrul procedurii de extindere a spațiului Schengen

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan a anunțat, vineri, că liderii grupurilor PPE, Socialiști și Renew vor solicita organizarea unei dezbateri în Parlamentul European privind tratamentul incorect în cadrul procedurii de extindere a spațiului Schengen.

„Liderii celor mai mari 3 grupuri din Parlamentul European (PPE, Socialiștii și Renew) au agreat să solicite, de comun acord, săptămâna viitoare o dezbatere în Parlament privind tratamentul incorect în cadrul procedurii de extindere a spațiului Schengen”, a scris Siegfried Mureșan pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul PNL se declară „convins că Parlamentul European va fi unit de partea României”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

 1. Boicotati clasa politica din romanica pt ca repetentii politici din ultimii 30 de ani ne au adus unde suntem

 2. Nu ne vor primi niciodată nu va mai agitati degeaba oricum suntem sortiți pieirii ,nu ne poate scapă nimeni Rusia ne va ocupa si va da Ardealul Ungariei si provincii din sud Bulgariei luați aminte si cititi ce a spus sfântul părinte Arsenie Boca

 3. Iohannis și Bode trebuie să își dea demisia prima dată. Clasa asta politică este efectiv zero, incapabila, au intrat in politică pentru interese personale, dincolo de asta nu fac nimic,iar noi ca cetățeni boicot total pentru tot ce este Austriac, fiecare din noi putem face ceva minor, putem fi fiecare o picătură în ocean, dar mulți vom fi ca o ploaie ce vom face ca undele sa se resimta puternic.
  Sigur ca lucrează români la firmele astea, dar ne vom descurca,mereu o facem.

 4. În primul rând este eșecul clasei noastre politice, plecați acasă dragilor și faceți loc celor care vor și pot să miște lucrurile!

  • Cine să miște lucrurile?!
   Rrromâni?!
   70%nu merg nici până la secția de vot.
   bugetarii și pensionarii ?,ei da merg la vot.
   dar săracii ei atât pot să le miște