G4Media.ro

Sibiu: Şofer înregistrat cu 210 km/h în timpul unui control pe autostrada…

Sursa foto: Pixabay

Sibiu: Şofer înregistrat cu 210 km/h în timpul unui control pe autostrada A1 / 86 de amenzi pentru viteză excesivă

Un şofer a fost înregistrat circulând cu viteza de 210 km/h pe autostrada A1, în judeţul Sibiu, în timpul unei acţiuni de control a poliţiştilor rutieri, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, şoferul are 37 de ani şi este din municipiul Bucureşti.

„Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, precum şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, dovada eliberată fiind fără drept de circulaţie”, se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au organizat, sâmbătă, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii încălcării regimului legal de viteză pe autostrada A1, cu radare în sistem cascadă.

Poliţiştii rutieri au controlat 125 de autovehicule şi au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.000 de lei. Cele mai multe sancţiuni, 86, au fost aplicate şoferilor care au încălcat regimul de viteză.

De asemenea, 19 permise de conducere au fost reţinute, dintre care 12 pentru depăşirea limitei de viteză admise, 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului, unul pentru conducere pe sens opus şi unul pentru alte abateri.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează