G4Media.ro

Sibiu: Doi bărbați au fost reținuți, în urma extinderii cercetărilor într-un dosar…

Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Sibiu: Doi bărbați au fost reținuți, în urma extinderii cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru că ar fi falsificat permise de conducere şi ar fi intermediat obţinerea de documente false, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Ca urmare a extinderii cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sălişte i-au reţinut pe cei doi bărbaţi, cercetaţi penal pentru fals material în înscrisuri oficiale.

În cursul anului 2020, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Sălişte au oprit pentru verificări doi şoferi care, la controlul documentelor, le-au prezentat poliţiştilor permise de conducere susceptibile a fi false, din cercetările efectuate rezultând că cei doi şoferi nu ar deţine dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Investigaţia poliţiştilor s-a extins în scopul documentării provenienţei documentelor prezentate de către cei doi bărbaţi.

Astfel, au fost identificaţi şi prinşi un bărbat de 59 de ani, din judeţul Braşov, respectiv un sibian de 46 de ani, suspectaţi că, în perioada 2019 – 2022, ar fi falsificat permise de conducere şi ar fi intermediat obţinerea de documente false.

În urma celor două percheziţii domiciliare efectuate în judeţul Sibiu, respectiv judeţul Braşov, precum şi în baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi bărbaţi, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

La domiciliile celor doi bărbaţi au fost identificate mai multe permise de conducere, care sunt în curs de expertizare.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Sălişte, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte, în vederea identificării şi documentării întregii activităţi infracţionale, relatează Agerpres.

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...