G4Media.ro

Sibiu: Condiţii foarte bune de schi la Păltiniş / Zăpadă de 1,2…

sursa foto: Facebook/ Arena Platos Paltinis

Sibiu: Condiţii foarte bune de schi la Păltiniş / Zăpadă de 1,2 metri la Bâlea Lac

Pasionaţii sporturilor de iarnă au parte de primul weekend din acest an cu zăpadă din belşug atât în zona turistică Bâlea Lac, unde se înregistrează un strat de 125 de centimetri, cât şi în staţiunea Păltiniş, unde pârtiile sunt deschise, aici are loc sâmbătă, un concurs de freestyle, dedicat celor pe schiuri şi celor pe snowboard, potrivit informaţiilor furnizate de operatorii turistici, relatează Agerpres.

Stratul de zăpadă a ajuns la 27 de centimetri la Păltiniş, anunţă meteorologii sibieni, ceea ce îi ajută pe cei de la complexul de pârtii să poată oferi condiţii mai bune pentru schiori şi snowboarderi. Concursul etalon Arena Platoş Freestyle OPEN, ajuns la a 12-a ediţie, începe vineri cu înscrierile şi antrenamentele, iar sâmbătă va avea loc concursul propriu-zis. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă seara. Taxa de participare la concurs este de 50 de lei, potrivit organizatorilor. Traseul este format din mai multe elemente/obstacole de freestyle: Kicker, Rail, Fat-Box, Wall-ride.

Dacă la Bâlea Lac se poate ajunge doar cu telecabina, la Păltiniş accesul este posibil pe drumul care leagă municipiul Sibiu de staţiune. La Păltiniş se poate ajunge şi cu autobuzul care pleacă din Sibiu, din faţa Gării, un bilet dus-întors costă 20 de lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...