G4Media.ro

Serviciile secrete britanice: Rusia scoate trupe din alte sectoare ale frontului și…

Sursa foto: Juan BARRETO / AFP

Serviciile secrete britanice: Rusia scoate trupe din alte sectoare ale frontului și le transferă în sudul Ucrainei, pentru a înlocui unitățile epuizate din apropiere de Robotîn

Infanteria ucraineană continuă o ofensivă tactică împotriva pozițiilor rusești la est de satul Robotîn, uzând trupele rusești. De asemenea, unități ale Forțelor Armate ucrainene exercită presiuni asupra pozițiilor rusești la sud de Bahmut, deplasându-se treptat între Kleshcheevka și Andreevka, potrivit celui mai recent raport al serviciilor de informații militare britanice, relatează BBC.

Aparent, Rusia a transferat forțe din alte sectoare ale frontului spre sud pentru a înlocui unitățile epuizate din apropiere de Robotîn, scrie serviciul britanic de informații. Ministerul Apărării de la Londra notează că o astfel de redistribuire limitează capacitatea armatei ruse de a-și desfășura propriile operațiuni ofensive în alte părți ale liniei frontului.

Redistribuirea este un semn de presiune intensă asupra liniilor defensive rusești, în special în jurul lui Robotîn, se mai arată în raportul britanic.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. A început carnea de tun să se termine.