G4Media.ro

Șeful UPU de la Spitalul Județean Sibiu a demisionat. Spitalul este plin…

Șeful UPU de la Spitalul Județean Sibiu a demisionat. Spitalul este plin cu pacienți cu Covid și așteaptă să trimită bolnavii în alte unități

Șeful Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Sibiu, Bogdan Csillag, a demisionat, joi, din funcție și va fi numit un coordonator interimar, a declarat pentru G4Media.ro managerul unității medicale, Liliana Coldea.

Aceasta a precizat că demisia a fost înaintată „din motive personale”.

Liliana Coldea a menționat că cele 12 paturi ATI ale spitalului sunt ocupate, iar restul spitalului este ocupat în proporție de 99%.

Începând de joi de la ora 14.00, celelalte spitale din Sibiu vor comunica spitalului județean, de trei ori pe zi, locurile disponibile, pentru a putea fi transferați pacienții care sosesc la UPU și pentru care nu sunt locuri pentru a fi internați.

Liliana Coldea a spus că nu poate preciza câți pacienți așteaptă acum la UPU.

Bogdan Csillag își va desfășura în continuare activitatea ca medic la UPU.

Potrivit Agerpres, în ultimele zile, la UPU au fost şi peste 300 de pacienţi care au avut nevoie de asistenţă medicală, mulţi dintre ei acuzând simptome de COVID-19. Atât de mulţi oameni se adresează UPU Sibiu, încât a fost nevoie ca să se transforme în săli de aşteptare un chioşc şi containere aduse în curtea spitalului. Mai mult, există chiar pacienţi cu COVID-19 spitalizaţi în saloane amenajate într-un container aflat lângă UPU Sibiu.

Citește și

Un aparat de testare PCR stă nefolosit peste gard de Spitalul Județean Sibiu, în așteptarea semnării unui protocol

Vineri se discută eventuala intrare în carantină a Sibiului, „în prezența comandantului acțiunii, secretarul de stat Raed Arafat”

Morga Spitalului Județean din Sibiu nu mai face față numărului mare de decese. Județul are cea mai mare rată de infectare din țară

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.