G4Media.ro

Şeful spionajului extern al Moscovei, despre acuzațiile că Rusia vrea să invadeze…

Şeful spionajului extern al Moscovei, despre acuzațiile că Rusia vrea să invadeze Ucraina: Propangandă rău-intenţionată a Statelor Unite /  Nu se va întâmpla așa ceva

Rusia nu are de gând să invadeze Ucraina, iar sugestiile contrare sunt propagandă rău intenţionată a Statelor Unite, a declarat sâmbătă şeful serviciilor de informaţii externe al Moscovei, Serghei Narişkin, transmite Reuters, citată de News.ro

Oficialii americani, ai NATO şi ucraineni au tras un semnal de alarmă în ultimele săptămâni cu privire la ceea ce spun că sunt mişcări neobişnuite de trupe ruseşti în apropierea graniţei cu Ucraina, sugerând că Moscova ar putea fi gata să lanseze un atac.

Rusia a spus în repetate rânduri că este liberă să-şi mute trupele pe propriul teritoriu şi că astfel de mişcări nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare.

„Trebuie să liniştesc pe toată lumea. Nu se va întâmpla aşa ceva”, a declarat Serghei Narişkin, într-un interviu difuzat la televiziunea de stat, referindu-se la comentariile despre presupusele planuri de invazie ale Rusiei.

El a spus că ”tot ceea ce se întâmplă în jurul acestui subiect în acest moment este, desigur, propagandă rău intenţionată a Departamentului de Stat al SUA”.

Narişkin a vorbit la o zi după ce principalul diplomat american pentru afaceri europene din cadrul Departamentului de Stat a declarat că toate opţiunile sunt pe masă cu privire la modalitatea de răspuns la acumularea de trupe de către Rusia lângă graniţa cu Ucraina şi că NATO va decide următoarea mişcare după consultări care vor avea loc săptămâna viitoare.

În timp ce oficialii americani şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la un posibil atac rusesc asupra Ucrainei, Moscova a acuzat Washingtonul, Kievul şi NATO de comportament provocator şi iresponsabil în apropierea graniţelor sale.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Sunt pline cimitirele de oameni care au zis: nu se va întâmpla așa ceva!

  • Și site-urile de „știri” cu propagandă ridicolă… Rusia poate distruge Haholistanul în 2 luni doar închizând un robinet CH4….. Da, așa o țară inapoiata ce are capitala la București va da 13%din buget pentru pensii de serviciu…

 2. E posibil orice, chiar Ucraina sa invadeze Rusia.

 3. Haholistanul să-și vadă lungul naosului, ca a închis peste 2000 de clase cu predare în limba română incepand cu anulb2015

  • Shhhhh… nu ai voie sa spui adevarul.
   Aici te vor aplauda doar daca minti.

 4. Spionajul etern…