G4Media.ro

Șeful Serviciului de Medicină Legală din Argeș, despre cele cinci crime: ”Îmi…

sursa foto: Captură video

Șeful Serviciului de Medicină Legală din Argeș, despre cele cinci crime: ”Îmi este foarte greu să vorbesc, e dramatic/ Suspectul avea un tratament, era în evidența unui psihiatru celebru din Pitești/ Victimele, surprinse de atac, omorâte cu pietre de diferite mărimi și alte obiecte”

Dan Manu, șeful serviciului de Medicină Legală Argeș, a declarat, marți seară, după ce a plecat de la locul crimei din localitatea argeșeană Bascov că îi este foarte greu să vorbească și că e dramatic ce a văzut. Manu a mai spus că victimele au fost luate prin surprindere și ucise cu pietre de diferite dimensiuni și alte obiecte.

Medicul susține că e foarte puțin probabil să mai fi supraviețuit dacă ar fi fost găsite mai devreme și ar fi primit îngrijiri medicale.

Manu a mai declarat că autorul crimelor primește tratament și este în evidența unui medic psihiatru ”celebru din Pitești”. Medicul legist a mai spus că este de părere că măcelul a avut loc în timpul nopții până spre marți dimineață:

 • ”Cu pietre de diferite dimensiuni și obiecte (ar fi fost ucise victimele, n.red.). Au fost găsiți în camere toți. E dramatic, și mie îmi este foarte greu să vorbesc. Fiecare victimă e într-un loc diferit cu excepția mamei și a copilului. Autopsia se termină mâine, dar e puțin probabil să mai fi supraviețuit loviturilor. Cred că toți cinci au fost surprinși și evenimentele cred că au avut loc seara până spre dimineață. Autorul este pe tratament, așa a spus. Este examinat pentru a ști cu certitudine ce a fost. Nu am făcut o anamneză, dar era dispus la dialog. Era la un medic psihiatru celebru din Pitești, era în evidență, i-a prescris un tratament”, a declarat Dan Manu, șeful serviciului de Medicină Legală Argeș.

O fetiță de cinci ani, mama, unchiul și bunicii acesteia au fost uciși de unul dintre membrii familiei, cunoscut cu boli psihice și înregistrat cu aceste afecțiuni la medicul de familie și la un psihiatru, și au fost găsiți morți de tatăl copilei. Măcelul a avut loc în localitatea argeșeană Bascov.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Din nou, chip-ul pe creier este Solutia.

 2. *Evident, face figuri chip-ul, pleaca niste masini …

 3. Medicul psihiatru trebuie să – și piardă dreptul de a profesa. E răspunderea lui că acel om bolnav a fost lăsat liber.

 4. Verificări mai dese ale pacienților.
  Legătură strânsă între doctor, medicul de familie și familia pacientului. Bolnavii psihic mint foarte mult, duc în eroare persoanele din apropiere, ba chiar și pe doctor. Mulți dintre ei declară că își iau medicația, dar de fapt nu se întâmplă asta. Consumă alcool combinat cu unele dintre medicamentele prescrise. Astfel, devin foarte periculoși.
  Să li se facă analize la sânge la fiecare prezentare la consultație.

  • Cred ca nu e corect sa generalizam in privinta persoanelor cu probleme psihice. Nu toti oamenii cu probleme de sanatate mintala sufera de psihopatie. Nu toti isi „mint doctorii si apropiatii” si implicit nu toate bolile psihice au acelasi „outcome”. Intr-adevar, o problema ce tine de psihopatie trebuie monitorizata foarte atent, iar cand viata pacientului sau a celorlalti e pusa in pericol, trebuie luate masuri. Hai sa nu ne referim doar la Gicu/Geta din sat care are o problema psihica. Iar faptul ca icsulescu isi minte doctorul denota ca doctorul nu face ce trebuie.

 5. adevarul e ca sistemul care gestioneaza bolnavii mintal de la noi din tara e gaunos rau si ministerul sanatatii e unul dintre cele mai corupte si impotente ministere de la noi din tara … umbla nebunii singuri pe strazi de ti-e si frica sa-ti lasi copiii singuri pe afara