G4Media.ro

Șeful comisiei parlamentare de control SIE, laude pentru SIE: ”Una din cele…

Foto: SIE

Șeful comisiei parlamentare de control SIE, laude pentru SIE: ”Una din cele mai avansate linii de apărare a intereselor naționale”

Mihai Weber (PSD), președintele comisiei parlamentare care ar trebui să controleze activitatea Serviciului de Informaţii Externe (SIE), a lăudat miercuri serviciul cu ocazia celebrării a 33 de ani de la înființare, spunând într-un comunicat de presă că serviciul este „una din cele mai avansate linii de apărare a intereselor naţionale – 33 de ani dedicați asigurării securității cetățenilor și a statului român”.

SIE este condus de Gabriel Vlase (ex-PSD).

„Cu ocazia marcării a 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Informaţii Externe, în calitate de preşedinte al Comisiei parlamentare speciale de control al SIE, doresc să felicit personalul SIE pentru activitatea complexă pe care o desfăşoară în asigurarea climatului de securitate a României. Apreciez patriotismul, integritatea şi nu în ultimul rând, gradul înalt de profesionalism al celor care activează în acest domeniu, îndeplinindu-şi misiunile chiar şi în condiţiile în care s-au confruntat cu provocările cauzate de lipsurile materiale sau umane. La mulţi ani, oriunde v-aţi afla pentru România!”, a transmis Weber.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Ar fi bine să știm cât fură și SIE, că doar n-or fi ei singurii bugetari cinstiți. Dacă te laudă PSD-ul, e clar că trebuie să fii mânjit.

  2. Gabriel Vlase a fost parlamentar PSD si in acelasi timp gradat SRI, la fel ca Webber

  3. Afacerea „Hexi” -ultraprofitabila pe sanatatea romanilor- cat si contractele castigate de ghita pentru informatizarea sistemului – arata cat de eficienti sunt!

  4. Iti dai seama cat de incompetenti sunt atunci cand incep sa se laude intre ei

  5. Nu contează cine îi laudă…dacă USA are încredere în profesionalismul lor, e de bun augur.Restul…cancan mioritic.

  6. Bravo! Ca sa ne bage in Schengen, spionii nostri mancatori de shaorma cu de toate au lucrat/furat zi si noapte.

  7. SECRETARA PRIMĂRIEI COM BUDA JUD BUZĂU REFUZĂ să ÎMI ELIBEREZE ANEXA 24 PENTRU A DEZBATE MOȘTENIREA LA PĂRINȚII MEI DECEDAȚI ÎN ANUL 2004.

  8. SECRETARA PRIMĂRIEI COM BUDA JUD BUZĂU REFUZĂ să ÎMI ELIBEREZE ANEXA 24 PENTRU A DEZBATE MOȘTENIREA LA PĂRINȚII MEI DECEDAȚI ÎN ANUL 2004. 8 februarie 2023