G4Media.ro

Șefii corporațiilor americane Microsoft și BlackRock, cel mai mare fond de investiții…

Sursa foto: Facebook/G7 Italia

Șefii corporațiilor americane Microsoft și BlackRock, cel mai mare fond de investiții din lume, așteptați la summitul G7 din Italia

Șefii corporațiilor americane Microsoft și BlackRock sunt așteptați să participe joi la discuții privind dezvoltarea infrastructurii în timpul summitului Grupului celor Șapte (G7) din sudul Italiei, au declarat două surse familiarizate cu această chestiune, potrivit Reuters.

Satya Nadella, directorul general al Microsoft, și Larry Fink, omologul său de la administratorul de active BlackRock, cel mai mare fond de investiții din lume, vor fi însoțiți de personalități din mediul de afaceri italian, inclusiv de șefii grupului energetic Eni, ai companiei de utilități Enel și ai grupului de investiții de stat CDP.

Aceștia vor lua parte la discuțiile privind Parteneriatul G7 pentru infrastructură și investiții globale, care vor avea loc joi după-amiază în stațiunea de lux Borgo Egnazia.

Se așteaptă ca sesiunea să se concentreze asupra dezvoltării în Africa, una dintre temele principale ale summitului liderilor G7 din 13-15 iunie, găzduit de prim-ministrul italian Giorgia Meloni. BlackRock a refuzat să comenteze, în timp ce Microsoft nu a fost disponibilă imediat pentru comentarii.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. O sa dicteze agendele anti-umane de la cel mai inalt nivel d-l Larry Fink.