G4Media.ro

Şef al Gărzii de Mediu Tulcea, trimis în judecată de DNA pentru…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Şef al Gărzii de Mediu Tulcea, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită în formă continuată / Ar fi cerut de la un om de afaceri suma de 25.000 de lei pentru a aplica o amendă mai mică firmei acestuia

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Dorin Meran, la data faptei şef al Gărzii de Mediu Tulcea, pentru luare de mită în formă continuată. El este acuzat că ar fi cerut de la un om de afaceri suma de 25.000 de lei pentru a aplica o amendă mai mică firmei acestuia, anunță News.ro.

Reprezentanţii DNA au transmis joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii DNA Constanţa s-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Dorin Meran, la data faptei comisar-şef al Comisariatului judeţean Tulcea din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.

“În perioada 30 august – 04 septembrie 2023, inculpatul Meran Dorin, în calitatea menţionată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei şi alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica acestuia o amendă mai mică sau chiar sancţiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăţi comerciale, administrată de martor. La data de 04 septembrie 2023, suma de bani, pretinsă anterior, ar fi fost remisă inculpatului în autoturismul acestuia, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, au precizat procurorii DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Tulcea, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Vorba lu’ Dinica, in Filantropica:

  – Nu se poate… să iei ultimul galben al unui sărac…
  – Da’ ce credeai tu că sunt io mă, supă popul@ră?

  Asa e intreaga mandra tara, asa mesteri sunt toti carmacii … 💡

 2. Când procedezi așa deja abuzezi de putere si exagerezi tocmai pentru a putea negocia spaga. Și așa agresezi investițiile, mediul privat, pe cel ce investește in România! Scazi locurile de muncă, economia, taxele care ajung la stat.
  Este un fenomen ultraintalnit această exagerare si din acest motiv afaceri in România au decât cei „cu spate” , care sunt liniștiți că nu au concurența și nu oferă un serviciu/produs calitativ si la pret bun, știe că nu există alternativă pentru consumator.

 3. Da, domnule, despre asta vorbeam!

  …Despre “marea corupție” la DNA, 5000 euro!

  • Păi acum DNA este un fel de PNA al lui Năstase, maine poimâine va opri trenuri de navetiști să îi prindă pe cei fără bilete! Oricum , într-adevăr, suma este derizorie!