G4Media.ro

Sediul Casei de Asigurări de Sănătate din Suceava, pus sub sechestru /…

Sediul Casei de Asigurări de Sănătate din Suceava, pus sub sechestru / Un executor judecătoresc cere peste 200 de mii de lei, cheltuieli pentru recuperarea unor drepturi câștigate în instanță

Sediul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava a fost pus sub sechestru de un executor judecătoresc, Cartea Funciară a fost notificată încă de zilele trecute, iar imobilul a fost astfel indisponibilizat, anunță Monitorul de Suceava.

Executorul judecătoresc Sarmis Câmpulungeanu s-a deplasat joi dimineață la CAS Suceava pentru a-și recupera o sumă de bani pe care instituția i-o datorează de mai mulți ani.

Este vorba de 203.825 de lei, bani care reprezintă cheltuielile de executare pentru recuperarea unor drepturi câștigate în instanță de un număr de 74 de angajați ai instituției, în frunte cu directorul general Cristi Bleorțu.

Cei 74 de salariați cu acționat instituția în judecată pentru a recupera o serie de drepturi care nu le-au fost achitate.

În total, oamenii au avut de primit aproape 1,6 milioane de lei, conform unor hotărâri judecătorești rămase definitive.

Inițial, executorul judecătoresc a dorit să pună sub sechestru și cele patru autoturisme care aparțin instituției, respectiv o Dacia Duster, din 2016, un Renault Fluence, din 2013 și două Skoda Octavia, din 2008.

Sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Foarte bine!
    Scosi toti bugetarii in suturi din cladirile tarii! In suturi, afara si in privat la munca! Marsh!