G4Media.ro

Secţia pentru judecători a CSM a trimis la Plen solicitarea lui Baltag…

Secţia pentru judecători a CSM a trimis la Plen solicitarea lui Baltag şi Oprina de analizare a dosarelor DNA pentru a se vedea „în ce măsură s-a afectat caracterul echitabil al procedurilor judiciare”

Secţia pentru judecători a CSM a trimis la Plen solicitarea judecătoarelor CSM Gabriela Baltag şi Evelina Oprina de inventariere şi analizare a dosarelor DNA din instanţe pentru a se vedea „în ce măsură s-a afectat caracterul echitabil al procedurilor judiciare”.

Pe 10 ianuarie, cele 2 judecătoare CSM au solicitat Secţiei să verifice câte dosare DNA sunt în instanţe şi ce s-a întâmplat cu ele. Judecătoarele fac parte din gruparea anti-reformistă a CSM, alături de Liei Savonea, fosta şefa a CSM. Gabriela Baltag este o obişnuită a platourilor de la Antena 3.

Foto: prima solicitare a judecătoarelor Baltag şi Oprina către Secţia de judecători a CSM

 

A doua solicitare a celor 2 judecătoare din 9 ianuarie privind analiza dosarelor DNA cu judecători nu a întrunit numărul de voturi şi votul se va relua cu altă ocazie.

Foto: a doua solicitare a judecătoarelor Baltag şi Oprina către Secţia de judecători a CSM

Context. Demersul celor 2 judecătoare vine în contextul apropierii bilanţului DNA pe anul trecut care, potrivit unor surse judiciare, va evidenţia un număr crescut de achitări pe fondul deciziilor CCR privind dezincriminarea abuzului în serviciu prin încălcarea de legislaţie secundară sau anularea probatoriilor făcute de DNA cu SRI.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. „caracterul echitabil al procedurilor judiciare” :-))) …. Este extraordinar cât rahat există în Justiție și în România în general….uneori mă mir că țara asta încă mai există

  2. Continua demolarea DNA atat cat a mai ramas din ea. Coruptia in justitie este in floare.

  3. borfasii incearca, cu toata disperatea, sa puna mana pe ce a mai ramas din justitie!

  4. Se pare ca pana la urma in sectia de judecatori a CSM s-a intrunit totusi o majoritate, din moment ce s-a trimis la plenul CSM aceasta cerere obraznica a celor doua scule de infractori, baltag si oprina. Cine dracu le-o fi votat pe parasutele astea doua sa ajunga in CSM, ca sa-i reprezinte, cu siguranta ca este la fel ca ele. Si la fel si savonea, la fel si tint aia, doamne, ce gunoi de csm.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.