G4Media.ro

Secția de judecători din CSM îl critică pe ambasadorul SUA, Hans Klemm:…

Secția de judecători din CSM îl critică pe ambasadorul SUA, Hans Klemm: Poate afecta încrederea în justiție

Secția de judecători a CSM a adoptat cu majoritate o poziție critică față de declarațiile de luni ale ambasadorului SUA la București, Hans Klemm. Diplomatul vorbise în termeni critici față de Inspecția Judiciară, iar secția de judecători a CSM spune într-un comunicat că ”o astfel de abordare poate fi de natură a afecta încrederea societății în actul de justiție”.

Comunicatul integral al secției de judecători din CSM:

”Având în vedere discursul public al ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, domnul Hans Klemm, susținut la data de 1 octombrie 2018 cu ocazia deschiderii anului universitar la Facultatea de Drept a Universității București,

Secţia pentru judecători, în majoritate, exprimă îngrijorarea față de afirmațiile privind activitatea Inspecției Judiciare, instituție importantă în configurația autorității judecătorești, care se bucură de autonomie și independenţă operațională, precum și față de unele aprecieri inoportune și selective în legătură cu conduita magistraților.

O astfel de abordare poate fi de natură a afecta încrederea societății în actul de justiție, cu precădere în magistrați și în organismele judiciare din țara noastră, a căror activitate se desfășoară exclusiv în temeiul legii.

Secţia pentru judecători reafirmă, pe această cale, atașamentul la valorile unei cooperări internaționale loiale și subliniază, astfel cum a procedat de fiecare dată când s-a dovedit necesar, nevoia unui mesaj public echilibrat şi responsabil care să consolideze încrederea cetăţeanului în actul de justiţie”.

Foto: InquamPhotos / David Muntean

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Mu1e klemm, mu1e ue
  Roexit!

  • cel mai simpatic postac pesedist. fara creier si imbalsamat cu alcool

  • Noua inventie a Rusiei asta cu Roexit, mai degraba decat sa iasa din UE, Romanii prefera sa scape de mafia bolsevica PSD, ALDE si UDMR.

 2. Semnat, judecătorii politruci din CSM.
  La CSM, secția pentru judecători, s-au postat tot felul de scursuri încet dar sigur. Este una din ramurile cu putregai care trebuie extirpată cât mai repede.

 3. CSM secția judecători să contraatac cu argumente: la cate a spus dragnea despre procurori, înaltă curte, S-a sesizat aceasta inspecție? Sau curvă de Carmen dan, cate i jurii a adus procurorilor ptr 10 august, S-a sesizat urâtul ala de netejoru? NU! Atunci ciocu mic, psdeilor!

 4. Savonea, ia zii, fata…Care-i tradatoarea dintre voi ? Te pomenesti ca amarasteanca aia trimisa de Tribunale. Ca doar n-o fi chiar madam Tarcea !

  PS. Las’ ca puneti voi ordine ca lumea de la anu’ si in CSM ! Numai unanimitati o sa aveti ! Traiasca… ! 😉

 5. Daaaa, atata incredere avem in sistemul de Justitie, in actul de justitie, in judecatori si mai ales in procurori! Nelimitata.

 6. Deci omul a spus adevarul. De ce va supara? Voi – CSM nu il vedeti ca sare in ochi de la o posta.

  Justitia este in genunchi se taraste plina de sange in cautarea unui tub de oxigen. Probabil va pierde si aceasta sperantza odata cu numirea unui nou Procuror General si a tovarashei Adina la DNA. Game over!

 7. In Romania guvernantii in Parlament au lucrat din greu, cu iscusinta si parsivenie, pentru a putea acapara justitia. Pentru a nu mai fi independenta ci subordonata factorului politic. Astfel au facut un mare puzzle in care au modificat articole de lege, care luate individual sunt neutre si constitutionale, dar care in ansamblu sunt criminale. Cei care spun ca vor sa li se dea exemple de articole neconstitutionale si care ar afecta democratia, sunt cei care fac parte din acest mare complot impotriva Romaniei. Privitii cu atentie pe cei care va pun intrbarea « care articol afecteaza justitia ? » si veti vedea cine sunt acestia. Procurorii sunt acum la dispozitia ministrului Justitiei iar componenta completelor de judecatori la instanta suprema vrea sa o faca presedintele partidului de guvernamant.
  Pentru ca magistratii sa inteleaga de cine trebuie sa asculte li s-au taiat bugetul de functionare normala la rectificarea bugetara din 05.09.2018. Nu mai sunt fonduri pentru plata expertizelor, a consumabililor si nici macar a autopsiilor in cazul crimelor !
  Specialistii Ministerului de Interne care asigura tehnic punerea in executare a mandatelor de suprevegere a suspectilor, dispuse de judecatori pentru 30 de zile, nu au dotarea tehnica si de personal necesara incat aceste mandate nu se efectueaza. Probabil si pentru ca au o subordonare fata de un politician.
  Devine aproape imposibil sa se mai poata lucra profesionist in justitia din Romania.

 8. De parcă mai putea fi afectată!

 9. Daca la acest nivel nu sunt luate in calcul toate implicatiile va inselati amarnic.Toate declaratiile sunt asumate de statul respectiv.

 10. TERICEANU SI DRAGNEA AU FORMAT UN GUVERN DE INCAPABILI SI ANALFABETI PENTRU A PUTEA SUBJUGA IN VOIE JUSTITIA.
  AU INSTAURAT EPOCA GANGSTERISMULUI POLITIC.
  DACA E SA SCOATETI ROMANICA DIN UE MACAR NUMITI-O INTERLOPIA, DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA VOASTRA.

 11. Sasul statului paralel sa si ia degraba dintii din pahar si sa fie expulzat de urgenta!

 12. Juzii corecti din Romania sint extrem de putini. Care incredere politicieni?