G4Media.ro

Sebastian Burduja, amenințat de Clotilde Armand cu plângere penală: „Primarul sectorului 1…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Sebastian Burduja, amenințat de Clotilde Armand cu plângere penală: „Primarul sectorului 1 este crizatoarea perfectă. Scandal permanent, acuzații mincinoase, jigniri și atacuri penibile. Toate acestea nu pot ascunde incompetența evidentă și ilegalitățile grave din primărie”

Ministrul Digitalizării și liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a reacționat vehement după ce Clotilde Armand (USR) a anunțat că va depune plângere penală împotriva lui. „Primarul sectorului 1 este crizatoarea perfectă”, a afirmat Burduja, folosind apelativul consacrat de către președintele Klaus Iohannis la adresa USR.

„Primarul sectorului 1 este crizatoarea perfectă. Scandal permanent, acuzații mincinoase, jigniri și atacuri penibile. Toate acestea nu pot ascunde incompetența evidentă și ilegalitățile grave din primăria sectorului 1, constatate inclusiv de Curtea de Conturi a României. Nicio plângere penală, oricât de absurdă ar fi, nu poate ascunde sub preș realitatea tragică a sectorului 1: mizerie, nepricepere, încălcarea flagrantă a legii. Victimele sunt cetățenii sectorului 1, care s-au săturat până peste cap de circul permanent. Să vorbești de plângeri penale pentru că cineva nu îți girează ilegalitățile și proiectele faraonice înseamnă să nu ai simțul ridicolului”, afirmă Sebastian Burduja într-o declarație remisă presei.

„Ne cerem încă o dată scuze cetățenilor sectorului 1 pentru că în campania din 2020 am acceptat susținerea unui asemenea candidat complet nepregătit pentru ocuparea unei funcții publice. Suntem la fel de dezamăgiți precum sunt și ei. Ne-am fi dorit să lăudăm rezultatele bune, așa cum le vedem în sectoarele 2 și 6, de exemplu. Garanția noastră este că o asemenea eroare nu se va mai întâmpla vreodată, iar acești ani irosiți în isterie generală vor rămâne doar o tristă amintire pentru sectorul 1”, continuă liderul PNL Sector 1.

Acesta citează și un articol din Codul Penal:

„Art. 268 Inducerea în eroare a organelor judiciare
(1) Sesizarea penală, făcută prin denunț sau plângere, cu privire la existența unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârșirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Producerea sau ticluirea de probe nereale, în scopul de a dovedi existența unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârșirea acesteia de către o anumită persoană, se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani.”

„Astfel, vom face ceea ce am făcut de fiecare dată: vom apăra interesul cetățenilor și vom fi de partea legii, care nu ține cont de cine urlă mai tare”, încheie Burduja.

Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că a decis să depună plângeri penale împotriva ministrului Digitalizării, Sebastian Burduja, șeful PNL Sector 1 și a altor membri ai organizației liberale.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. Crizatoare, ok, dar Tudorache, liniștea din timpul lui Tudorache era bună!

  • Din datele pe care le detin lumea „la firul ierbii” vrea liniste.
   De unde trag concluzia ca presa si Antena 3 fac si desfac.

   Eu ma pricep la fisa postului si responsabilitati.
   Primarul cheltuieste cum vrea pentru ca a fost ales sa faca asta.

   Pentru a da jos PSD si PNL e nevoie de multa multa multa rabdare.
   doar USR poate sa faca asta

 2. Tupeu ca taticu, hotzul de la Bancorex, Burduja senior

 3. Având în vedere preferința ciudată de a purta tigăi late de făcut clătite pe post de cercei, cred că mai degrabă Clătilda de o crizată gen Stelică, sau chiar tultalăul, sau chiar noul nivel (nouveau niveau aka new level) de beșini în cap! :)))))

  • Basini ai tu in cap!

 4. Cetatenii S1 s-au “saturat” vezi domne de ea, dar culmea ca 4633773 partide cu PSD in frunte nu au reusit sa stranga semnaturile necesare pentru a initia referendumul pentru demitere. PNL = PSD = aceeasi m.izerie

 5. crizatoare, ati fost bine instruit cu termenul acesta, crizatorii sunteti voi, guvernul actual , bagati tara in tot felul de crize

 6. P n alii de la S1 angajati la Romprest si Pnl atat stiu ! Pnl = psd 🤮🤮

 7. Aha, după cum zicea „mentorul” lui…crizatoare…

 8. Burduja familie de hoti dovediti.

 9. Acestea sunt minciunile sfruntate ale mafiei psd și pnl.
  USR-ul nu a dezamăgit pe nimeni.
  Toți oamenii cinstiți și inteligenți susțin USR, nu pot fi păcăliți de oamenii mafiei psd și pnl de la televiziunile infractorilor

  • Titi oamenii trași în dos susțin partidul de buzunar. Usr 2%.

  • Cu suatinatori ca tine nu face baremul la urmatoarele alegeri, tup eul nu tine loc de creier…auzi la el, cica toti, adica restul cum sunt mah?

 10. Burduja nu are decit un singur obiectiv: sa canalizeze banii publici in buzunarele colegilor de partid.

 11. Pesedistul Eugen il apara pe Burdujel – Bancorex. Crizatorul Marinel are acum vila pe Coasta de Azur. Crizele e bune si ele la ceva!

 12. Aşa este, câini de USR-işti sunt corupţi.

 13. Sebastian Burduja, PNL sa-si ceara scuze pentru alianta cu PSD.

 14. Hotul strigă hoții!