G4Media.ro

Se reiau lucrările la Podul de la Fetești, de pe Autostrada Soarelui…

Sursa foto: Ministerul Transporturilor

Se reiau lucrările la Podul de la Fetești, de pe Autostrada Soarelui / Până la sfârşitul lunii octombrie, șoferii vor circula dirijat, pe o singură bandă în ambele direcţii

Marți, 19.09.2023, începând cu ora 13.00, se vor institui restricții de circulație pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a Podului de la Fetești, peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.

Circulaţia va fi închisă pe sensul Constanţa – Bucureşti, astfel că până la sfârşitul lunii octombrie, podul peste Braţul Borcea va rămâne deschis doar cu sensul spre litoral.

Şoferii vor circula dirijat, pe o singură bandă în ambele direcţii.

În următoarele zile, Poliţia Rutieră şi Compania de Drumuri vor decide şi data pentru reluarea lucărilor la Podul Cernavodă. Aceastea se vor face cel mai probabil fără devierea circulaţiei de pe un sens pe altul.

Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 m, este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea și, împreună cu podul similar de la Cernavodă, în lungime de 1.596 m, conectează orașele Fetești și Cernavodă, între regiunile Dobrogea și Muntenia.

Cele două poduri dunărene, Feteşti şi Cernavodă, au parte de primele reparaţii capitale în cei peste 35 de ani de la inaugurarea lor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...