G4Media.ro

Se deschid patinoarele în aer liber din municipiul Braşov

Sursa foto: Pixabay

Se deschid patinoarele în aer liber din municipiul Braşov

Turiştii şi braşovenii au la dispoziţie, din aceste zile, două patinoare în aer liber în municipiul de sub Tâmpa, ambele fiind deschise anul acesta de Moş Nicolae, mai repede decât în anii anteriori, datorită condiţiilor meteo favorabile.

Astfel, marţi seara se deschide cel mai mare patinoar în aer liber, cel de la Baza sportivă Olimpia, printr-un eveniment susţinut de patinatorii secţiilor de hochei şi patinaj artistic de la Clubul Sportiv Corona Braşov.

Miercuri, de la ora 17,30, se va inaugura şi patinoarul din Piaţa Sfântul Ioan, amenajat de Primăria Braşov, cu prilejul deschiderii festive publicul fiind invitat la momente artistice, cu colinde şi muzică folk şi o demonstraţie a echipei de juniori de la Corona.

Intrarea publicului în prima zi va fi gratuită pe ambele patinoare. Aici sunt disponibile 400 de perechi de patine, care pot fi închiriate contra sumei de 20 de lei.

Dacă la Olimpia noutăţile din acest sezon sunt sistemul de sonorizare şi luminile de sărbătoare instalate deasupra gheţii, la patinoarul din Piaţeta Sf. Ioan, în premieră, în interiorul ringului există un brad împodobit.

La acest din urmă patinoar, sunt disponibile 200 de perechi de patine, care vor fi puse la dispoziţie gratuit.

Patinoarul Olimpia va rămâne deschis până în primăvară, atât timp cât va exista interes din partea publicului şi condiţiile meteorologice o vor permite, a anunţat Consiliul Judeţean Braşov, de care aparţine baza sportivă. Tarifele rămân aceleaşi ca şi anul trecut, 15 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi.

Patinoarul Olimpia are o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi şi cel amenajat în Piaţa Sf. Ioan, de 600 de mp.

Ambele vor fi deschise de luni până duminică.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează