G4Media.ro

Scrisoare deschisă a elevilor, părinților, sindicatelor și mai multor organizații, către Guvern:…

Scrisoare deschisă a elevilor, părinților, sindicatelor și mai multor organizații, către Guvern: Retrageți proiectul de OUG care afectează copiii care fac naveta școlară

Asociațiile de elevi din 6 județe, susținute de Salvați Copiii, Federația Părinților și cele două sindicate din preuniversitar transmit o scrisoare deschisă către Guvernul Dăncilă, prin care îi cer să retragă un proiect de OUG care afectează decontarea navetei elevilor. Organzațiile semnatare cer executivului “retragerea de urgență” a proiectului de Ordonanță de urgență care modifică Legea serviciilor publice de transport persoane în unitățile administrativ-teritoriale nr. 92/2007.

Proiectul de OUG prevede eliminarea transportului județean din sfera serviciilor publice, astfel încât el să se desfășoare în regim de concurență, spun tinerii. “Acest fapt ar duce la dispariția obligațiilor de serviciu public și imposibilitatea acordării compensațiilor către transportatori, deci implicit ar face imposibilă respectarea dreptului elevilor la tarif redus”, se arată în scrisoarea deschisă.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Nici pentru naveta elevilor numai sunt bani .O să crească abandonul școlar.Dar pentru tot felul de cheltuieli bugetare sunt. Abramburica nu zici nimic?

  2. A nu se uita că e guvernul Dancila-Dragnea, iar ultimul e deja condamnat pentru că a FURAT bani de la copii ca sa isi plateasca secretarele de la cloaca PSD-TELEORMAN. Lui Dragneev nu ii pasa e copii, el stie doar SA FURE. Îi pasa doar de odrasla lui, alt penal, hot si ticalos on devenire, ca si tatâna-su.