G4Media.ro

Scheletul unei femei, găsit într-un șantier din Roma / Presa italiană: Ar…

Sursa foto: Roma Today

Scheletul unei femei, găsit într-un șantier din Roma / Presa italiană: Ar putea fi Andreea Rabciuc, campioană româncă de tir, dispărută din luna martie 2022

Un schelet găsit pe Via Ettore Fieramosca din Casal Bertone, o zonă din apropierea centrului Romei, ar putea fi Andreea Rabciuc, o româncă dată dispărută în luna martie 2022, în Italia, scrie Roma Today.

Tânăra de 28 de ani locuia la Jesi, în provincia Ancona, și a dispărut pe 12 martie 2022.

În timp ce curăța terenul de pe Via Ettore Fieramosca 114, un excavator a scos la iveală un schelet care se afla în interiorul unui canal de drenaj. O legătură cu cazul Rabciuc a fost sugerată de un colier găsit asupra rămășițelor care ar putea corespunde cu cel pe care îl purta Andrea, care fusese semnalat în capitală după dispariția sa.

Pentru a risipi orice îndoială, procuratura din Ancona a contactat autoritățile romane pentru a obține informații actualizate despre rămășițe. Procurorul Irene Bilotta vrea să înțeleagă dacă este vorba despre Andreea. Au fost comandate teste ADN.

Dispărută din regiunea Marche, primele informații despre o apariție veniseră de la Roma, fusese văzută o fată cu șuvițe vopsite în albastru, tatuaje și piercinguri. Semăna cu Andreea, dar nu existau potriviri exacte.

Ultima dată când a fost văzută se afla în rulota parcată în curtea fermei Montecarotto, din provincia Ancona, alături de proprietarul Francesco, prietena Aurora și logodnicul ei, Simone.

Andreea s-ar fi certat toată noaptea cu prietenul ei, care apoi decide, la ora 5:20, să meargă să cumpere bere cu Aurora în orașul Jesi.

La întoarcere, însă, Andreea, care între timp a rămas în rulotă cu Francesco, într-o convorbire video cu Aurora, a devenit și mai agitată. Voia să plece, iar telefonul era în mâinile prietenului ei Simone care încearcă să o împiedice să plece. Andreea voia să o sune pe prietena mamei sale pentru ca aceasta să vină să o ia.

Dar Andreea a decis să plece, de una singură, fără niciun ban în buzunare și fără telefon, spre localitatea Moie. Din dimineața de sâmbătă, 12 martie 2022, nu se mai știe nimic despre ea.

Simone a fost anchetat cu ipoteza unei infracțiuni de răpire.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...