G4Media.ro

Scădere dramatică a numărului copiilor de grădiniță: peste 32% în ultimii 7…

Scădere dramatică a numărului copiilor de grădiniță: peste 32% în ultimii 7 ani. Ce județe au pierdut cei mai mulți preșcolari

În anul 2018 erau peste 618.000 de copii de vârstă preșcolară (3-6 ani) în populația după domiciliu a României raportată de Institutul Național de Statistică. Diferența față de anul 2011 este una foarte mare, de aproape 300.000 de copii, mai arată datele oficiale consultate de Edupedu.ro. Pe județe, cea mai mare scădere este în București, peste 22.000, urmat de Bacău, Prahova, Iași și Suceava, cu scăderi ale populației preșcolare între 8 și 12.000 de persoane.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

  1. Cei care au emigrat si-au luat si copiii cu ei. CIne ar mai lasa copii sa traiasca int-o ara mizerabila, condusa de niste ticalosi care doar au furat si au distrus totul? SIngureke cuvite sunt: scrba, greata – un popor de hoti care voteza hoti care sa faca legi pentru hoti . Romania e o tara fara viitor…

  2. Fata de ce prezintă statistica, se pare că in realitate dezastrul demografic e mult mai mare.

  3. Si atunci cum se explica criza mare de gradinite invocata de Guvernul Romaniei di de Ministerul Educatiei?!

  4. Pai prin 2010 guvernul Boc a luat cea mai proasta masura ever in istoria Romaniei: a taiat indemnizatiile pentru mame (cica erau prea grase si stateau pe spatele clasei muncitoare). Nu a avut un impact economic mare dar a fost buna de propaganda. Acum ne miram de ce s-a intamplat.

    • Minte de struț, Guvernul Boc e vinovat pentru toate lucrurile care merg prost în România, și au fost la guvernare doar trei ani de zile, in schimb PCR, aka pezde, e zâna neprihănită.

  5. Nu mai fac romanii dar vin din urma țiganii, arabii, chinezii și o sa umple golul cu națiile astea care o sa ne conducă și îngroape.”Patronii romani sau cei care au afaceri în tara asta” mai aduc în fabrici taiwanezi și alții din lumea a 2 a care nu le fac forme în asa fel încât DOAR sa lucreze sa nu le permită sa se stabilească aici și o sa vedeți cum o sa arate tara asta mai rău ca SUA aia o sa fie nimic fata de noi. O sa fim vai mama noastră!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.