G4Media.ro

Șapte copii, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, răniți într-un…

Sursa foto: Pixabay

Șapte copii, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, răniți într-un atac armat în masă în fața unui mall din Indianapolis: „O situație în care tinerii își rezolvă conflictele cu arme de foc”

Victimele au fost transportate la spitalele din zonă după ce poliția a auzit focuri de armă în apropiere de Circle Centre Mall sâmbătă seara, transmite The Guardian.

Șapte copii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani au fost răniți într-unul dintre cele mai recente schimburi de focuri de armă în masă din SUA, care a izbucnit în fața unui centru comercial din centrul orașului Indianapolis sâmbătă seara târziu, au anunțat autoritățile.

Ofițerii de poliție care patrulau în zonă au auzit focuri de armă în apropierea mall-ului Circle Centre la scurt timp după ora 23.30, a declarat adjunctul șefului departamentului de poliție metropolitană din Indianapolis, Tanya Terry.

Publicitate electorală

Ofițerii au găsit la fața locului „un grup mare de tineri”, dintre care șase aveau răni prin împușcare și au fost transportați la spitale din zonă, a declarat Terry în timpul unei conferințe de presă la fața locului duminică dimineața devreme.

Una dintre victime a fost trecută de la starea critică la stabilă. Celelalte victime au fost toate listate în stare stabilă, a declarat Terry, care nu a putut oferi imediat sexul victimelor.

Un al șaptelea copil cu o rană prin împușcare a ajuns separat la un spital și era în stare stabilă, a precizat ea.

„Încă o dată, avem o situație în care tinerii își rezolvă conflictele cu arme de foc, iar acest lucru trebuie să înceteze”, a spus Terry. „Conflictul nu ar trebui să ducă la faptul că cineva scoate o armă și încearcă să îl rezolve. Consecințele sunt veșnice”.

Anchetatorii cred că au fost folosite mai multe arme în timpul împușcăturilor, a declarat Terry.

Nu au fost făcute arestări, iar poliția nu avea imediat niciun suspect, a spus ea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...