G4Media.ro

Salonul auto de la Geneva se va relua în luna februarie 2022

sursa foto: Wikipedia

Salonul auto de la Geneva se va relua în luna februarie 2022

Următoarea ediţie a Salonului auto de la Geneva se va desfăşura în luna februarie 2022, după doi ani de absenţă, au anunţat vineri organizatorii acestui eveniment, transmite AFP, preluată de Agerpres.

Geneva International Motor Show (GIMS), care a fost anulat în 2020 şi în 2021 nu a avut loc, a deschis joi procedurile de înscriere pentru ediţia din 2022, care se va desfăşura în perioada 19-27 februarie.

„Cea de a 91-a ediţie a salonului se anunţă promiţătoare şi inedită, cu condiţia, desigur, ca situaţia pandemică să fie una favorabilă”, au subliniat organizatorii GIMS într-un comunicat de presă.

După Salonul auto de la Shanghai, care a deschis seria evenimentelor auto în luna aprilie a acestui an, următorul salon internaţional ar urma să aibă loc în septembrie la München.

Acest gen de eveniment încearcă în prezent să se reinventeze în condiţiile în care au fost în mare parte înlocuite de prezentării online şi conferinţe de presă telefonice ale constructorilor, cel mai bun exemplu fiind chiar salonul auto de la München, care se descrie drept un „salon al mobilităţii”.

Sursa foto: Wikipedia

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...