G4Media.ro

Sabin Sărmaș spune oficial că va candida împotriva lui Emil Boc: Cluj…

sursa foto: facebook

Sabin Sărmaș spune oficial că va candida împotriva lui Emil Boc: Cluj Napoca e ca o mămăligă care stă să explodeze. Orașul nostru trebuie să treacă la alt nivel

Deputatul liberal Sabin Sărmaș a confirmat în emisiunea „În Fața Ta” (Digi24) că îl va contracandida pe Emil Boc la primăria Cluj Napoca. Conform formatului emisiunii, la setul de întrebări scurte, Sărmaș (care este și președintele Comisiei de IT&C a Camerei Deputaților), a fost chestionat despre motivul pentru care a ales să candideze împotriva lui Emil Boc la Primăria Cluj Napoca.

„Orașul nostru e într-o etapă în care trebuie să treacă la alt nivel. Cluj Napoca este ca o mămăligă umflată, de cinci stele, dar care stă să explodeze. Clujul dacă nu e dus la alt nivel se va sufoca”, a răspuns Sabin Sărmaș.

Zilele trecute, în presa locală clujeană au apărut primele informații privind intenția liberalului Sabin Sărmaș de a-l contracandida pe colegul de partid Emil Boc, la Primăria Cluj Napoca.

Sărmaș a subliniat că Boc se află în fruntea Clujului de două decenii. „20 de ani sunt prea mulți”, a spus Sărmaș pentru Actual de Cluj, precizând că va veni în fața electoratului cu o strategie serioasă.

El a lăsat să se înțeleagă că este pregătit pentru o candidatură independentă.

Până în acest moment, conducerea PNL Cluj nu a avut o reacție/poziție privind intenția lui Sabin Sărmaș de a candida la Primăria Cluj Napoca. În schimb, Sabin Sărmaș a avut o postare ironică pe facebook în care dezvăluie că a fost scos de pe grupul intern de comunicare al Biroului Politic Județean.

Primarul Emil Boc nu și-a anunțat încă oficial intenția de a candida pentru un nou mandat.

În ultimii doi ani Sabin Sărmaș s-a poziționat în mai multe rânduri în contradicție cu liderii PNL Cluj. Emil Boc este cel care ar fi respins, în interiorul PNL, candidatura lui Sărmaș pentru Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în favoarea lui Marcel Boloș, subiect relatat pe larg în presa locală, la momentul respectiv.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...