G4Media.ro

S-a deschis circulația pe bretelele 3 și 4 ale Nodului Rutier Sebeș

S-a deschis circulația pe bretelele 3 și 4 ale Nodului Rutier Sebeș

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi că s-a deschis circulația rutieră pe bretelele 3 și 4 ale Nodului Rutier Sebeș. Breteaua 3 face legătura între autostrada A10 și autostrada A1 pe direcția Turda – Sibiu, iar breteaua 4 asigură legătura între autostrada A1 și autostrada A10 pe direcția Sibiu – Turda, anunță CNAIR.

Compania reamintește în comunicat că joi, 15 iulie, a fost deschisă circulația circulația și pe breteaua 1, care face legătura între autostrada A10 și autostrada A1, pe direcția Turda – Orăștie și breteaua 2 care asigură legătura între autostrada A1 și autostrada A10, pe direcția Orăștie – Turda, aferente Nodului Rutier Sebeș. ”Precizăm că circulația pe bretelele 5 și 6 a fost deschisă în data de 3 decembrie 2020, odată cu punerea în trafic a 14,8 km aferenți Lotului 1 al Autostrăzii Sebeș -Turda. Pe cele toate cele 6 bretele ale Nodului Rutier Sebeș se va circula cu viteza maximă legală de 80 km/h”, anunță CNAIR.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Huooo, Drula, jos, demisia bai incompetentule !!

    • Campionii USR minciuna/secunda aur Olimpic pentru Tantalinnnn Drulauuull

      Puteti vedea ai postarea de pe contul lui de FB alta minciuna daca el termina lotul2 in stadiul in care e azi pana in toamna 😂😂😂
      Omul fumeaza ceva mai bun ca dracnea si valcov cred ca erau pentru el cele 500kg de azi 🤡