G4Media.ro

Rusia susține că a transmis SUA informaţii concrete despre interferența  în alegeri/…

Rusia susține că a transmis SUA informaţii concrete despre interferența  în alegeri/ Zaharova: Nu sunt doar simple citate și afirmații declarative, ci sunt date, adrese IP și multe altele

Rusia a transmis Statelor Unite ale Americii informaţii concrete, inclusiv date și adrese IP, cu privire la interferenţa americană în alegerile pentru Duma de Stat, de care Washingtonul nu poate scăpa doar cu declarații, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, în timpul unei emisiuni la postul de televiziune 1TV.

„Cel mai interesant lucru este acela că le-am transmis (SUA) fapte concrete. Nu sunt doar simple citate și afirmații declarative, ci sunt date, adrese IP și multe altele. Și nu vor putea să scape cu fraze de genul că nu acceptă aceste acuzații sau nu sunt de acord cu ele” – a subliniat Zaharova.

Diplomatul rus a declarat, de asemenea, că răbdarea Rusiei în privinţa companiilor americane în contextul interferenței electorale are şi ea o limită. Menţionăm că, ambasadorul SUA la Moscova, John Sullivan, a fost convocat, la 10 septembrie, la sediul Ministerului de Externe al Rusiei, unde s-a întâlnit cu adjunctul ministrului rus de Externe, Serghei Riabkov.

Surse din cadrul MAE rus au declarat că diplomatul rus i-a prezentat interlocutorului american dovezi ale încălcării legislației Federației Ruse de către giganții digitali americani în ajunul alegerilor pentru Duma de Stat și a subliniat, de asemenea, inadmisibilitatea amestecului în treburile interne ale ţării.

Citește și

Alegerile din Rusia: „Un mic dejun fără gust într-o tabără de vară pentru tineri pionieri, fără nici o alegere”

Numeroși candidați de opoziție și independenți din Rusia invalidați pentru alegerile de la sfârșitul săptămânii. Regimul Putin se pregătește pentru un nou triumf electoral

Vladimir Putin a aprobat creșterea salariilor personalul din poliție și armată, cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare din Rusia

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cu opoziția în închisoare și scoasă de pe buletinele de vot ar fi culmea să iasă tocmai ea câștigătoare în urma ”intervenției” SUA ! Măi tovărășică, la voi alegerile sunt o comedie.

  2. Guvernul SUA nu e in stare sa mărească impozitele pentru giganții IT și rușii vor ca ei sa le dea sancțiuni, sunt șanse ca in 10 ani unele companii sa fie mai puternice decât majoritatea guvernelor.