G4Media.ro

Rusia deschide un centru de înrolare militară la granița cu Georgia /…

sursa foto: Captură video

Rusia deschide un centru de înrolare militară la granița cu Georgia / Rezerviștii care vor să treacă frontiera vor primi ordine de încorporare

Un punct de înrolare militară va fi deschis la granița dintre Rusia și Georgia, la punctul de control din Verkhny Lars, au declarat oficialii ruși, după ce mii de persoane au părăsit țara prin acest punct, potrivit BBC.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat săptămâna trecută o mobilizare parțială a rezerviștilor pentru războiul din Ucraina, aproximativ 300.000 de persoane urmând să fie încorporate.

De atunci, mii de cetățeni ruși au fost văzuți fugind în țările vecine, inclusiv în Georgia și Kazahstan.

„Un punct de mobilizare al biroului de înregistrare și înrolare militară va fi desfășurat la punctul de control în viitorul apropiat”, a declarat serviciul de presă al Direcției principale a Ministerului Afacerilor Interne pentru Osetia de Nord.

„La intrările în republică și la punctul de control Verkhny Lars sunt organizate grupuri operaționale mobile, formate din reprezentanți ai birourilor militare de înregistrare și înrolare și ai autorităților executive. Sarcina grupurilor operaționale este de a înmâna citații cetățenilor supuși la recrutare în conformitate cu listele Ministerului Apărării al Federației Ruse”, potrivit autorităților din Osetia.

Până în prezent, doar vehiculele puteau să traverseze granița. Dar s-a luat decizia de a permite cetățenilor să traverseze pe jos „pentru a reduce riscurile de comportament ilegal și de apariție a unor situații de conflict”, au declarat oficialii.

Vicepremierul din Osetia de Nord, Irbek Tomaev, a declarat ieri că aproximativ 3.500 de mașini și 1.300 de camioane se aflau la coadă pentru a părăsi Rusia cu destinația Georgia.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

13 comentarii

  • Bine a zis Alex Lăpușneanu: „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu!”
   Apoi, poporul de orci va spune „Capul lui Putin (Moțoc), vrem!”
   🤣😂🤣😂🤭

 1. „bărbații” orci credeau că scapă de Himars:-))) lool

 2. Or sa pună și capcane și trape sa I prindă,sa nu fuga! Viteazul trotinetist mereu turmentat rus ,e curajos doar pe canapea și cu sticla în mana!

  • Viteaz cam ca tine acum? 🙂

  • @cineva, vrei s o sougi pă front????

  • Gicule dacă te nășteau în Rusia ce făceai? Rusia a pierdut războiul. Tot ce trimite Putin pe front e carne de tun pentru armele occidentale. E normal ca rusul ce mai e întreg la cap să fugă. Eu cred că la un moment dat vor fi lăsați să treacă și ilegal frontiera de către cei din țările vecine.

 3. Ăia sunt zeci de mii care vor să iasă și câțiva lachei ai guvernului fac ce vor cu ei. Asta da șmecherie. Până acum funcționarii aia trebuiau demult îngropați.

 4. Etc uite asa….tic toc tic toc.
  Bye bye orkland

 5. Sa ii ia și pe postacii pro-rusi de pe aici

 6. karma …sau cand sustii cr.i.m.i.n.a.l.i…☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

 7. Rusia fuge cu centrele de incorporare după răcani cum fugeau cu urnele la „referendum” după votaci..🤮🤮

 8. Foarte bine sa simta si rusii razboiul nu sa il vada doar la tv daca nu ies in strada sa îl oprească. Putin este produsul prostiei si laditatii lor