G4Media.ro

Rucsacul unui tânăr găsit mort pe Valea Caraimanului a fost furat /…

Sursa foto: Salvamont Bușteni

Rucsacul unui tânăr găsit mort pe Valea Caraimanului a fost furat / Salvamontiștii fac apel la cel care l-a luat: ”Poate conține date vitale pentru întregul caz”

Salvamontiștii din Bușteni solicită persoanei care a găsit și luat un rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, să-l înapoieze.

Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a Salvamont Bușteni, iar rucsacul aparține tânărului găsit mort, în data de 27 octombrie, pe Valea Caraimanului.

”În data de 29.10 am fost informați cu privire la găsirea unui rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, în zona inferioară a traseului. O echipă Salvamont s-a deplasat imediat la fața locului, însă nu a fost găsită decât o pelerină, ce ulterior s-a confirmat că aparținea băiatului de 18 ani dispărut inițial de la începutul lunii, în Bucegi.

Acel rucsac poate conține date vitale pentru întregul caz și ar ajuta mult familia să înțeleagă evenimentele petrecute, astfel că este vital să dăm de urma persoanei care l-a găsit.

Va rugăm, dacă aveți orice informații, nu ezitați să ne contactați!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Salvamont Bușteni.

Polițiștii din București a anunțat dispariția tânărului de 18 ani, care a plecat de acasă spunând că merge la munte, dar care nu a mai dat niciun semn de viață încă din 8 octombrie. Salvamontiștii din Prahova au anunțat vineri, 27 octombrie, că trupul băiatului a fost descoperit în Valea Caraimanului.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. @Guttutenberg – Of, daca citeai stirea stiai: „În data de 29.10 am fost informați cu privire la găsirea unui rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici”

  2. Ciudat caz, initial stiam de gasirea unei borsete, acum a aparut si un presupus rucsac. Chiar sunt curios care sunt detaliile. Am auzit de saptamana trecuta de tragedia tanarului asta, mai ales pe un traseu care nu pune mari probleme de dificultate.

  3. PS: De asemenea ar putea fi o comunicare eronata a salvamontului si sa fie de fapt vorba de o borseta nu de un rucsac, dar, din ce am auzit, borseta a fost gasita si predata politiei in data de 27 octombrie, nu 29. Acu’ e posibila si lipsa de comunicare intre politie/jandarmerie si salvamont. Da’ cine stie…

  4. Mâncat de ursi/lupi/caini ciobănești?