G4Media.ro

Rovana Plumb, despre nominalizarea pentru postul de comisar european: ”Îi mulțumesc colegului…

Rovana Plumb, despre nominalizarea pentru postul de comisar european: ”Îi mulțumesc colegului Dan Nica pentru fair play-ul arătat”

Rovana Plumb, nominalizată comisar european de președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, îi mulțumește într-o declarație de presă lui Dan Nica, propus și el de premierul Viorica Dăncilă.

”Îi mulțumesc colegului Dan Nica pentru fair play-ul arătat”, arată Rovana Plumb în comunicatul citat. Reamintim că G4Media.ro a scris săptămâna trecută că Ursula von der Leyen a preferat-o pe Plumb în detrimentul lui Nica, unul dintre motive fiind nevoia unui echilibru de gen în noua sa comisie.

Plumb, care trebuie să treacă de audierile din comisiile de specialitate și apoi de votul din plenul Parlamentului European, îi mulțumește premierului Viorica Dăncilă pentru ”susținerea acordată” și Ursulei von der Leyen pentru ”încrederea acordată”.

Von der Leyen a făcut publică azi lista completă a comisarilor nominalizați, fără a preciza însă portofoliile fiecăruia dintre ei.

Comunicatul integral al Rovanei Plumb:

Este o nominalizare care mă onorează și responsabilizează în egală măsură.

Ca om politic și cetățean care face parte din generația care a lucrat și lucrează intens la integrarea în Uniunea Europeană, un proiect care nu s-a încheiat odată cu aderarea noastră, mă simt deosebit de mândră să pot contribui la această construcție europeană.

Îi mulțumesc în mod deosebit doamnei premier, Viorica Dăncilă, pentru susținerea acordată.

Îi mulțumesc colegului Dan Nica pentru fair play-ul arătat.

Doresc sa îi mulțumesc doamnei Președinte-ales, Ursula von der Leyen, pentru încrederea acordată. Cred cu tărie că această echipă unită va avea puterea sa răspundă provocărilor viitoare ale Uniunii.

Foto: Rovana Plumb (Sursa: PSD)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Ce blestem pe tara asta…sa nu putem scapa de voi. Sper ca Parlamentul European sa arate mai multa decenta si cumpatare. Totusi, pe undeva normala nominalizarea din partea UvdL, avand in vedere ca: https://www.politico.eu/article/ursula-von-der-leyen-biography-career-inconvenient-truth/.

  Cine se aseamana se aduna…

 2. Poate o sa-i dea parlamentul o placuta suedeza peste bot, babetei. Sa-I vedem atunci comunicatul.

  In orice caz, refuz sa cred ca institutia asta e atat de idioata incat sa o accepte pe utecista asta batrana in functia de comisar European pentru transporturi. Poate la inmatriculari auto, divizia nula na nula, ia Romano lula

 3. La înmatriculări auto dar la divizia pentru Bulgaria.

 4. Stati linistiti, hoata nu va trece de parlament.

 5. Multi #colonialisti pe acest site!

 6. Dar la ce te pricepi tanti ? Care i meseria de baza ? Vorbesti bine ?

 7. Nu te mai alinta cucoana, ca nu ai sa te alegi cu nimic.

 8. Ce rusine! Poate ne ajuta Renew și PPE sa nu o treacă la audieri in parlament. Toate coruptele calare pe funcții. Se face de ras întreaga Europa dacă accepta așa ceva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.