G4Media.ro

Ron DeSantis intră în competiție cu Donald Trump: Guvernatorul statului Florida îşi…

sursa foto: Facebook/ Ron DeSantis

Ron DeSantis intră în competiție cu Donald Trump: Guvernatorul statului Florida îşi va anunţa candidatura în alegerile primare republicane într-o discuție pe Twitter cu Elon Musk (presa internațională)

Guvernatorul statului american Florida, Ron DeSantis, îşi va anunţa miercuri candidatura în alegerile primare republicane în cadrul unei discuţii în direct pe Twitter cu Elon Musk, au declarat marţi surse familiare cu intenţiile sale, potrivit Reuters şi AFP, transmite Agerpres.

DeSantis va deveni imediat cel mai important rival al lui Donald Trump în cursa pentru desemnarea candidatului republican la alegerile prezidenţiale.

Musk a distribuit postarea de pe Twitter a unui reporter al Fox News care a spus că anunţul va fi făcut miercuri, în timpul unui interviu pe această reţea de socializare.

Fox News a mai relatat că DeSantis ar urma să înainteze şi documentele la Comisia Electorală Federală odată cu anunţarea candidaturii.

În vârstă de 44 de ani, DeSantis, care este la mijlocul celui de-al doilea mandat de guvernator, va face anunţul în contextul unei întâlniri cu principalii donatori la un hotel din Miami.

Întâlnirea ar urma să dureze până vineri şi va marca începutul eforturilor lui DeSantis de a strânge donaţii.

Musk a scris pe Twitter în noiembrie că îl va sprijini pe DeSantis dacă guvernatorul va candida pentru preşedinţie în 2024.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...