G4Media.ro

Romprest continuă adunarea gunoiului din Sectorul 1 după ce primăria a făcut…

Sursa: G4Media.ro

Romprest continuă adunarea gunoiului din Sectorul 1 după ce primăria a făcut o plată parțială

Compania Romprest, care operează serviciul de salubrizare din Sectorul 1, anunță că va continua să ridice gunoiul din sector după plata parțială a facturilor de către Primăria Sector 1. Decizia Romprest de a continua vine după ce compania amenințase în 3 februarie cu suspendarea activității.

„Compania Romprest Service SA face încă o dată dovada bunei credinţe şi creditează Consiliului Local Sector 1 cu încredere, în demersul acestuia de a obţine soluţionarea conflictului şi o derulare instituţională a contractului, fapt pentru care anunţă public că suspendă efectele Notificării din data de 3 februarie 2021 şi prestează în continuare, în regim de normalitate, toate activităţile din cadrul serviciului delegat. Reiterăm necesitatea ca acest conflict să îşi găsească soluţionarea instituţională prin finalizarea lucrărilor Comisiei mixte de mediere, constituită prin Hotărâre a Consiliului Local al Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti, şi adoptarea unei soluţii negociate complete, legală şi echilibrată pentru ambele părţi contractante, prin semnarea unui act adiţional la Contractul de delegare, soluţie prin care să nu se pericliteze drepturile şi obligaţiile părţilor asumate prin Contractul de delegare şi care să asigure premisele pentru menţinerea stării de curăţenie în Sectorul 1”, arată copania într-un comunicat de presă remis redacției.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat miercuri că autoritatea locală a transferat către compania Romprest 14 milioane de lei pentru plata salariilor şi a combustibilului, după ce compania ceruse 100 de milioane de lei.

Foto: Gunoi neridicat în Sectorul 1 / G4Media.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. daca rupe contractul si infiinteaza o companie pt sectorul 1 🙂 😛 …

  2. N-o fost vorba că nu le mai da nici un ban? Clătita a început sa arunce cu banii bucureștenilor în firmele mafioților? Frumos, nu am ce zice!

  3. Poluatorul plateste. Intrebarea e la cine si cu cate teancuri. Dati cu firmele astea de imprort si ars gunoiul de pereti, nu de omul care are masina personala. Ok? 😤