G4Media.ro

Românul arestat sub suspiciunea de omor al unei femei în Irlanda a…

Românul arestat sub suspiciunea de omor al unei femei în Irlanda a fost eliberat și eliminat din anchetă

Bărbatul originar din România în vârstă de 40 de ani bănuit de uciderea profesoarei Ashling Murphy, în vârstă de 23 de ani, a fost eliberat joi noapte, după ce poliția a emis un comunicat în care se precizează că acesta a fost „eliminat din anchetele investigatorilor” și nu mai este considerat suspect.

Potrivit presei irlandeze adevăratul atacator ar fi fugit după ce două femei s-ar fi îndreptat către locul faptei, iar ele au fost cele care au putut oferi poliției o descriere detaliată a suspectului, detalii care au dus la excluderea românului din ancheta autorităților.

Investigațiile continuă, după ce o tânără profesoară în vârstă de 23 de ani a fost ucisă pe stradă în plină zi în urma unui atac. Cu mai puțin de 24 de ore în urmă, polițiștii au spus că vor urmări toate pistele și nu exclud nicio posibilitate.

Timp de o zi jumătate un român s-a aflat în centrul anchetei, bărbatul aflându-se în arestul poliției din Tullamore. Mai mult vineri dimineață era așteptat să se înfățișeze în instanță la solicitarea poliției pentru prelungirea arestului preventiv dincolo de cele 24 de ore permise de lege pentru obținerea probelor în sprijinul inculpării cu infracțiunea de omor.

În urmă cu o zi poliția subliniase că nu au putut fi găsite dovezi privind legături între victima și bărbatul de origine română, de aceea una dintre posibilele teorii ale poliției era legată de un atac spontan în condițiile în care principalul suspect la acel moment și profesoara Ashling Murphy nu se cunoșteau.

Omorul tinerei profesoare pe stradă în plină zi a șocat întreaga țară.

Citiți și Irlanda, în doliu după ce o profesoară de 23 de ani a fost omorâtă pe stradă în plină zi. Un român este principalul suspect

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Romanul e turist.

  • Doamne-ajută, ce bine că nu-i șoșoi care are el dreptul să omoare femeia ca-i „cur.vă”!
   Sincer mi-a fost teamă că era vreun aurar! 😒

 2. Știam eu că e nevinovat nenea Floricel

 3. Băi deștepților
  Dacă aș fi scris ca și „Ion „mai încolo că toți e.vreii sunt o nație scârboasă v-ar fi deranjat , așa-i ?

  • da, ne-ar fi deranjat. in general, prostia si agresivitatea deranjeaza.