G4Media.ro

România, aur și argint în proba de sărituri de la înălțime de…

Sursa foto: Facebook/ Federatia de Natatie

România, aur și argint în proba de sărituri de la înălțime de la Campionatul European de Natație din Roma

Constantin Popovici (33 de ani) a cucerit medalia de AUR în proba de sărituri de la înălțime de la Campionatul European de Natație de la Roma. Alt român, Cătălin-Petru Preda (31 de ani), a obținut argintul, relatează gsp.ro.

 După medalia de aur cucerită de Cătălin Chirilă la proba de canoe simplu pe 1.000 de metri de la Campionatele Europene de la Munchen, drapelul României apare și pe podiumul probei de sărituri de la înălțime de la Campionatul European de Natație de la Roma.

În această seară au avut loc ultimele două runde ale probei, 3 și 4, după ce joi fusese prima, iar vineri a doua.

Cătălin Preda era lider în ierarhia intermediară înaintea ultimei runde, cu 13,45 puncte peste francezul Gary Hunt și 15,3 peste conaționalul Constantin Popovici, dar nu a avut execuția dorită în ultima rundă, începută la ora 19:31 în România.

A obținut doar 112,2 puncte, cu care a ajuns la un total de 436,2.

În schimb, Constantin Popovici, celălalt român dintre cei 19 participanți, a punctat extraordinar, 147, și a sărit pe prima poziție, cu 455,7 puncte în total. Podiumul a fost completat de italianul Alessandro De Rose, cu 416,45 puncte, relatează gsp.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Avalansa de medalii obtinuta de sportivii nostri este o dovada clara ca ai nostri s-au vaccinat la chiuveta si nu s-au bucurat de binefacerile vaccinului si ale efectelor lui adverse.

 2. „Magic is in the Air ! ”

  Legat de aberatia postacului, voiam sa sustin opusul … Chiar am simtit ca respir mai bine si ca racesc mai putin, dovada ca vaccinul are un spectru mai larg decat cel prescris …

 3. Bine, ce fac eu nu face multa lume …

  • dom Steluța, cand termini cartea lui Robery J. Shiller cea cu naratiunea in economie da ne dezvalui ce faci asa de extraordinar! un inventator, inovator sau geniu neînteles?
   citesti din scoarta in scoarta si ne faci un rezumat?

 4. Bravo lor, felicitari!

 5. Fantastici baietii!! Uitati-va pe youtube cum pot sa sara astia!!!

 6. Sunt minunati !
  Din 2018 participa la Red Bull Cliff Diving si aproape tot timpul urca pe podium. Toata admiratia pentru Constantin Popovici si Catalin Preda !