G4Media.ro

Rezultate parțiale de la Biroul Electoral: Nicuşor Dan – 42,78% şi Gabriela…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Rezultate parțiale de la Biroul Electoral: Nicuşor Dan – 42,78% şi Gabriela Firea – 37,99%

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a obţinut 42,78% din voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil, Gabriela Firea, candidatul PSD – 37,99%, potrivit datelor parţiale ale Biroului Electoral Central (BEC) centralizate până marţi la ora 9.00, după numărarea a 97,46% dintre voturi, relatează Agerpres.

Pe locul al treilea se află Traian Băsescu, candidatul PMP, cu 10,98%.

Citește și

Firea: Vreau să văd caracatița, să filmeze domnul Dan caracatița la ședințe. Nu există nici o caracatiță!

Ponta: La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

  1. Vreau sa va contrazic !

  2. Ar fi interesant de verificat dacă diferența de la 47% la 42% a fost mutată prin procese verbale falsificate spre Băsescu care a avut 7 și acum are 11%.

    • Mai mult ca sigur asa a fost. Estimez ca in medie cam 4% din voturi le-a mutat PSD in Bucuresti de la PNL / USR+ in alta parte. Nici nu vreau sa stiu ce au facut prin tara, la Teleorman…

    • Ne-au băgat în cap, timp de zeci de ani, că suntem nimeni în drum. Ceea ce ne-a determinat să căutăm mereu stăpâni.

      Nu, nu e o problemă că Fritz, că Klaus, că Clotilde, că Cosette, că Siegfried…

      Problema e că Ion crede că Fritz, că Klaus, că Clotilde, că Cosette, că Siegfried sunt ființe superioare.

      Problema nu e că Ion votează Fritz și Klaus și Clotilde și Cosette și Siegfried.

      Problema e că Ion votează așa pentru că el crede că Fritz, că Klaus, că Clotilde, că Cosette, că Siegfried sunt mai mult decât Ion!

      Ne-au băgat în cap, timp de zeci de ani, că suntem nimeni în drum, praful de pe tobă, musca din bere. Și… i-am crezut.

      Ceea ce ne-a determinat să căutăm mereu nu parteneri străini, ci stăpâni…

      De câteva decenii, ne vor resemnați și cu capul plecat, temători și lipsiți de speranță, încărcați de frică și convinși că suntem cei mai răi, cei mai leneși, cei mai corupți!

      Dacă suntem „cei mai corupți”, „cei mai leneși”, „cei mai puțin capabili”, atunci ne trebuie mereu manageri străini, atunci ajungem să căutăm la nesfârșit administratori de țară din alte… țări.

      Dacă ne-am fript cu stăpânul A, încercăm mai departe să vedem cum e cu stăpânul B, apoi cu stăpânul C și așa mai departe. Iar dacă vom ajunge să epuizăm tot alfabetul, probabil o vom lua de la capăt. „Poate de data asta…”

      Ne-a dezbinat un sistem ticălos, pentru care NU am existat nicio clipă ca ființe omenești, ci doar ca pioni utilizabili într-un sens sau altul pe o tablă de șah care nu ne aparține și nu ne-a aparținut în mod real niciodată.

      Când au avut nevoie să-și impună propriile planuri cu această țară, ne-au ATOMIZAT! Ne-au FĂRÂMIȚAT!

      Ne-au făcut mii de bucățele mici, apoi ne-au așezat în relații antagonice.

      Ne-au împins într-un război al tuturor împotriva tuturor: tineri contra bătrâni, români din țară contra români din afara țării, oameni de la sat contra oameni de la oraș, pacienți/medici, profesori/părinți… Aici am ajuns, aici suntem și nu trebui să ne mințim că ar fi altfel!

      Iar problema noastră nu e că Fritz, că Klaus, că Clotilde, că Cosette, că Siegfried… Problema noastră e că Ion a ajuns să fie convins că Ion, ca om, e mai puțin ca Fritz, ca Klaus, ca Clotilde, ca Cosette, ca Siegfried…

      Nimic nu se va schimba în această țară până când Ion nu se va prețui cu adevărat pe sine ca Ion, fără să-i fie rușine de numele lui și de OMUL ce-și poartă cu mândrie numele…

    • @x-link: problema este ca Ion nu-si poate masura valoarea intrinseca decat prin comparatie. Si uite asa ajunge la Fritz, Clotilde, Cosette … mama ei de circularitate. 😆

      Sau preferai Mobutu, Moa, Enzokuhle, … ?!?

      Iar ca sa poti sa-ti spui numele cu mandrie, trebuie sa poti fi mandru de ceva ce ai facut, personal, in viata, ceva ce presupune efort sustinut din partea ta. Nu merge sa te mandresti cu ce a facut Simona Halep (care, apropos, e doar cetatean roman, altfel e machedoanca 🙂 ), pt ca nu presupune nicio contributie din partea ta.

  3. Votul obținut de PSD arată că cel putin (1) votant este mufat la banul public plătit de (2) votanți cu impozite și taxe achitate; Prea multe lipitori!!!

    • Adica? Eu am votat cu PSD. Sunt inginer, platesc impozite si e dreptul meu sa votez cu cine vreau. Cum adica toti care voteaza PSD sunt prosti?
      Trezirea! Si aduceti-va aminte ca bugetar e si dl. Doctor, si nenea de la MAI si Nicusor Dan. Clar?

    • @Ion Balon Spart
      clar esti un mufat daca esti in stare sa votezi PSD

    • Bubble boys…. „Cine nu e cu mine e impotriva mea”. Atat va duce capul. Nici acum nu realizati ca USR e in scadere. 13% fata de Europarlamentarele cu peste 20%. Dar in lumea voastra mica petrecuta in camerele Zoom orice e e posibil. Rupti de realitate si incapabili sa intelegeti ca 50% tin romani nu traiesc in marile orase unde ai gaz, locuri de munca si Netflix.

      Democratia inseamna dreptul fiecaruia de a vota cum crede. Dar voi, securisti in gandire , ganditi voi si pentru altii ca nea Nicu.

    • @Ion din Balon: foarte frumos ca ai votat PSD.

      Si acum zi-ne cu ce anume te-a convins PSD sa-i votezi candidatii si care sunt primele trei valori comune cu PSD pe care le ai. 👍

    • Si ce daca esti inginer bre nea Ioane? Am intilnit multi (exact asa) de ingineri batuti in cap.
      Daca esti in stare sa votezi o adunatura de infractori, cel mai nociv si reactionar partid romanesc si sa te mai si lauzi esti deja suspect.

    • A se citi „multi ingineri”, fara „de”.

    • Am votat un un PSDist care e director de scoala, profesor de istorie si om de nota 10.PT ca nu toti PSDistii sunt mizerii.

    • @Ion din Balon: raspunzi doar la ce-ti convine si chiar si acolo pe langa subiect.

      Jos. Doi! 👎

  4. N-au putut Psd-istii să fure cât au putut bucureștenii să voteze. Probabil diferența reală, fără furt, a fost de minim 10 procente în favoarea lui Nicușor Dan.
    Țoapa aștepta noaptea, ca o hoață, doar, doar va reuși să fure câteva zeci de saci de voturi care să inverseze rezultatul

  5. @Ion din Balon
    Voi trăiți în bula voastră prietene. Corect, 50% din români nu au Netflix, telefon și Zoom. Dar întrebare e: ce face, sau ce a făcut PSD pentru ei?! Răspuns: NIMIC, Nada, Zero. Dar ce face PSD-ul? Hmmmm… fură exact din căciula din care ar trebui să dea celor săraci și le aruncă fărimituri. Ce s-a ales din faimosul program de dezvoltare rurală a lui Dragnea? Ai școli mai bine în rural? Ai drumuri asfaltate? Răspuns: NU! În schimb ai popi cu firme care repară grădinițe/școli și apoi vin la slujbă cu Mercedes GLE, iar nevastă-sa cu Porsche! Exact asta ai de la PSD. Ai tavan care-ți cade în cap imediat cum s-a terminat reparația. Ai drumuri asfaltate pentru exact 1 an, dar la preț de autostrăzi. Ai spitale pe hârtie, iar cele actuale le ai pline de bacterii.

    Am un amic care se declară de stânga, dar a zis că el niciodată nu va vota PSD-ul. Îl respect pentru că e de stânga, întotdeauna am avut cu el discuții constructive. Așteaptă o alternativă pentru PSD, gen alternativa USR pentru dreapta. Până atunci, Dumnezeu cu mila pentru cei săraci. Singura deviză a PSD e :”Cine împarte, parte își face!”. Problema nu e că PSD e de stânga, problema e că PSD-ul fură ca-n codru, și fură exact banii care ar trebui să ajungă la săraci.