G4Media.ro

Restaurantul lui Dragnea din Turnu Măgurele, amendat cu 20.000 de lei pentru…

Restaurantul lui Dragnea din Turnu Măgurele, amendat cu 20.000 de lei pentru că servea mâncare expirată persoanelor aflate în carantină

Comisarii de la Protecția Consumatorului Teleorman au amendat compania Nutrelo Group cu 20.000 de lei pentru că le dădea mâncare expirată persoanelor aflate în carantină, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

Foto: mâncare expirată la restaurantul lui Dragnea jr. din Turnu Măgurele

”ANPC s-a autosesizat în urma unei postări apărute pe o rețea de socializare privind calitatea hranei distribuite unor persoane aflate în carantină, în județul Teleorman, iar în urma verificărilor realizate de comisarii CJPC Teleorman la SC Nutrelo Group SA din Turnu Măgurele, operatorul economic la care se aflau cazate persoanele carantinate și care pregătea și hrana pentru acestea, în restaurantul propriu, s-au constatat următoarele abateri:

– folosirea de materii prime pentru prepararea hranei, cu data durabilității minimale/data limită de consum depășită sau care nu erau însoţite de eticheta de produs de unde să rezulte principlalele elemente de identificare şi caracterizare;

– nerespectarea condițiilor de păstrare impuse de producător pentru anumite materii prime, respectiv produse din carne care ar trebui păstrate la temperaturi de refrigerare, acestea fiind congelate.

Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 20.000 lei, fiind retrase din consumul uman produsele alimentare găsite în neregulă”, arată un comunicat al ANPC.

Restaurantul operat de compania Nutrelo Group este deținut de Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, și de Gabriel Putineanu, un partener de afaceri al familiei Dragnea.

Potrivit LiberInTeleorman.ro, Hotelul Turris din Turnu Măgurele a devenit centru de carantină pe data de 5 aprilie și are capacitatea de a caza 130 de persoane venite din zonele roșii. Costul plătit de primăria Turnu Măgurele pentru o zi de cazare în carantină la hotelul lui Dragnea este de 230 lei, la care se adaugă 70 lei pe zi masa.

Foto: hotelul Turris din Turnu Măgurele al familiei Dragnea; Sursa: liberinteleorman.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. de ce nu-l inchide de tot?

 2. Am stat in centrul Iasiului cu 150 lei pe noapte, 3*, foarte curat. Cum sa plateasca Cuclea ( e prost ca Viorica) banii astia pe ruinele alea comuniste unde nu s-a mai cazat nimeni in ultimii 10 ani? In produsele de la ferma Salcia am gasit si eu un span de otel intr-un salam.
  PS Poate ca de acolo are Firea sarma-n cur. Ea e obisnuita sa inghita si a gasit-o in colon.

 3. Daca era al unui ilustru necunoscut era inchis de multa vrema si cu licenta retrasa pe viata. Dar ce sa-i faci, are si dracnea mare nevoie de bani dupa ce iase de la mititica. Ca sa-i sparga cu alta „mititica”!!!

 4. Ăștia pur și simplu nu se pot opri din furat.

 5. Lumea rea, d-le! Nerecunoscatoare..! S-au folosit de el si apoi l-au abandonat in bratele vanjoase ale lui nea Alifie, iar pe ea, pe Irinuca, in bratele vanjoase ale soferului de R&R, proprietatea Tiriac Auto…

 6. Produsele expirate sunt livrate de Salcia, ferma de porci al lui Draknea Junior. Pentru cei care poate au uitat: ferma a fost cumparata de Draknea Jr de la TelDrum cu 450 de euro si a fost populata de Daea cu porci de la rezerva strategica a tarii…

 7. Dragnea,îti doresc să ieși din închisoare când va zbura porcul !

 8. Sunt curios de cand era carnea, ca parca ferma respectiva a intrat in faliment anu’ trecut si scapase de porci cu un an inainte.

  • Pentru deplina siguranta, carnea este dintr-un lot impachetat cu mana lui de insusi livache, cand era liber.
   Sigur, fara COVID … mai probabil cu pesta porcina (doar asta se gasea la vremea aia).

   PS. Pentru cine vrea sa „inteleaga”, data poate fi citita ori ca 3 Ianuarie, ori ca 1 martie, dupa caz; si toata lumea-i fericita, iar parandaratul merge mai departe.

 9. De capul lor de praduitori

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.